KREATIV

Magamról: szívesen alkotok, legyen szó bármiről: akár textilfestésről, varrásról, foltvarrásról, kavicsfestésről, lekvár főzésről, vagy környezettudatos csomagolásról. Szóba jöhet még külön programként egy kis festék, sütés-főzés, mézeskalács készítés, újdonságok kipróbálása, kirándulás, és persze ötletbörze. Ez itt egy kreatív blog, hobbijaim bemutatása, leírások, ötletek, tippek és persze képek :) Ha bármi megtetszik a blogon és szeretnél magadnak egyet belőle vagy írnál nekem akkor erre a címre tedd! laurendilla@gmail.com

Laurendilla

laurendilla_ekszer_logo.jpg

Témakörök

Címkefelhő

Látogatóim

Újak

2008.06.16. 13:39 :: Laurendilla

Sajnos nem vagyok egy rendszeres blog iró, egyrészt mert nem mindig van rá időm, másrészt pedig nem mindig van hozzá kedvem. Ezen egyszerű okoknál fogva, néha hosszabb időre üresen maradnak a bejegyzések. Most megint találam valamit ami irásra ösztönzött. Találtam megint jó kis blogokat, meg kész munkákat és ilyenkor folyton oda lyukadok ki, hogy most már ideje lenne elővenni a szép kis festett anyagokat és leülni a varrógép mellé alkotni. De a kérdés mikor? Persze mindenre van idő amire csak akarunk, és van úgy hogy mégsem sikerül. Lehet hogy a következőkben elgondolkodok valami órás terven, az idő múlását megjelenitve, vagy csak simán feltalálok egy 36 órás karórát, ami egyébként a napi 24 órát osztja be. A legutóbb neten felfedezett szépségek 1. már nem tudom honnan :( 2. Kdatta oldaláról :
 

Szólj hozzá!

Címkék: tűzésminta

A bejegyzés trackback címe:

https://laurendilla.blog.hu/api/trackback/id/tr69523642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása