KREATIV

Magamról: szívesen alkotok, legyen szó bármiről: akár textilfestésről, varrásról, foltvarrásról, kavicsfestésről, lekvár főzésről, vagy környezettudatos csomagolásról. Szóba jöhet még külön programként egy kis festék, sütés-főzés, mézeskalács készítés, újdonságok kipróbálása, kirándulás, és persze ötletbörze. Ez itt egy kreatív blog, hobbijaim bemutatása, leírások, ötletek, tippek és persze képek :) Ha bármi megtetszik a blogon és szeretnél magadnak egyet belőle vagy írnál nekem akkor erre a címre tedd! laurendilla@gmail.com

Laurendilla

laurendilla_ekszer_logo.jpg

Témakörök

Címkefelhő

Látogatóim

Időhiány

2008.08.25. 10:40 :: Laurendilla

Sajnos mostanság kicsit elhavazva, munkával :(( no meg más egyéb teendőkkel. De rövid szünet után megint itt. A varrnivalók még várnak és váratnak magukra kicsit, mivel sajnos még nem vagyok polip és nincs 8 kezem, ami az esetek nagy többségében igen nagy segitség volna. Mindegy, talán a napokban már az is sorra kerül - főleg, hogy a Szeretetvarázs határideje szeptember végével közeledik. Persze a festett anyag már megvan, az egyes "táska alkatrészek" szintén, szendvicselve és előkészitve szegésre, csak az összeállitásra kellene egy kis idő, és hogy fület varrjak a táskának.

Közben azért kicsit fellélegeztünk és Barátoknál tölthettünk néhány kellemes napot Nován. Azt gondoltam hogy az Istenhátamögött lesz a csodahely, de nem :))) mert attól még 15km-re van. Na viccet félre, nincs is olyan messze. Budapesttől 260km és egészen a nyugati országhatárnál fekszik egy csodás kis völgyben, a nyugalom mesebeli szigete. Ahol a tóban halak és vizibicaj csónakkal karöltve. Szálláshelynek, étkezésnek, nagyteremnek, konferenciáknak, lagzinak, csocsónak és egyéb elfoglaltságnak meg ott az 1800 nm-es komplexum. Azt már fotókról is láttam hogy nagy, meg persze Ildi és Milán (a házigazdák) is meséltek már arról, hogy mennyi dolguk is van odalent Nován, de élőben sokkal nagyobb. Körbejárni is fáradtság, főleg ha az ember a tavat is hozzáveszi. Nem is lehet elmesélni ki kell próbálni, mindenkinek csak ajánlani tudom ŐKET.

Képek kicsit később.... ugyanitt.

 

Szólj hozzá!

Címkék: tábor nova

A bejegyzés trackback címe:

https://laurendilla.blog.hu/api/trackback/id/tr53631574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása