KREATIV

Magamról: szívesen alkotok, legyen szó bármiről: akár textilfestésről, varrásról, foltvarrásról, kavicsfestésről, lekvár főzésről, vagy környezettudatos csomagolásról. Szóba jöhet még külön programként egy kis festék, sütés-főzés, mézeskalács készítés, újdonságok kipróbálása, kirándulás, és persze ötletbörze. Ez itt egy kreatív blog, hobbijaim bemutatása, leírások, ötletek, tippek és persze képek :) Ha bármi megtetszik a blogon és szeretnél magadnak egyet belőle vagy írnál nekem akkor erre a címre tedd! laurendilla@gmail.com

Laurendilla

laurendilla_ekszer_logo.jpg

Témakörök

Címkefelhő

Látogatóim

Annamari lidis szatyra

2008.08.27. 09:00 :: Laurendilla

Szóóóval, az úgy történt anno, hogy Annamari vette az első lidis Veritast még karácsonykor és a karcagi táborba magával vitte. Ott látta meg nála Kustraera, Editasokadik és Gabicza is. Sőt ki is próbálták. Nna itt kezdődött a lidis Veritas láz. Egyébként akinek szintén sikerült ebből az akciós "ál Pfaff" gépből vennie és szivesen beszélgetne, vagy kérdezne az ITT megteheti. A láz oly mértékig terjedt, hogy már kb. 40-50 géptulajdonossal együtt mondhatom azt, hogy megérte megvenni és hogy jó vásárt csináltunk. Főleg én, aki egy Pfaff Smart200c-t szerettem volna ami "csekély" 60e forinttal kerül többe. Persze azért voltak kalandok a megrendelt gépekkel és olyan eset is volt (több is) hogy már vidéki Lidl-ekbe saját névre rendeltek a lányok, ami aztán felkerült (vissza) Budapestre. Az akció után ugyanis már csak rendelgetni lehetett és az el nem fogyott budapesti üzletekből vitték le vidékre a gépeket. Ezek aztán nagyutazó madárlátta gépek. Beutazzák az egész országot mire megérkeznek az új tulajdonoshoz. Azt meg, hogy egyik kedves foltos társunk Borcsamama, micsoda levelezésbe kezdett a Lidl-el, hogy gépekhez jusson még. Hát igazán tanulságos és mulatságos történet. Aki szeretné tudni a bonyodalmakat, katt a fenti linkre. Ezért azt igértem Annamarinak, hogy a lidis Veritas láz elinditásáért kap tőlem egy lidis szatyrot, stilusosan :)) mára elkészült (képen az összehajtott, becsukott formában), zöld szinben, ahogy Annamari szereti. Ezúton is szeretném megköszönni neki!

2 komment

Címkék: ajándék szatyor lidis

A bejegyzés trackback címe:

https://laurendilla.blog.hu/api/trackback/id/tr67635074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cic · http://cicvarek007.blogspot.com 2008.08.27. 12:54:14

Laukámgéptársam! :-)
Mondd, jól látom, hogy van saját neves címkéd? Lehet róla tudni valami közelebbit?

Judit · http://www.juditkrea.blogspot.com 2008.08.27. 17:17:24

Nagyon ötletes ez a szatyor, már én is kacérkodom vele.
süti beállítások módosítása