KREATIV

Magamról: szívesen alkotok, legyen szó bármiről: akár textilfestésről, varrásról, foltvarrásról, kavicsfestésről, lekvár főzésről, vagy környezettudatos csomagolásról. Szóba jöhet még külön programként egy kis festék, sütés-főzés, mézeskalács készítés, újdonságok kipróbálása, kirándulás, és persze ötletbörze. Ez itt egy kreatív blog, hobbijaim bemutatása, leírások, ötletek, tippek és persze képek :) Ha bármi megtetszik a blogon és szeretnél magadnak egyet belőle vagy írnál nekem akkor erre a címre tedd! laurendilla@gmail.com

Laurendilla

laurendilla_ekszer_logo.jpg

Témakörök

Címkefelhő

Látogatóim

? Szervezz vagy szerveztess ?

2009.02.09. 10:48 :: Laurendilla

Az idő halad, a teendők pedig  szaporodnak az esküvő szervezésével kapcsolatban. Úgy látszik +30 fővel többen leszünk, úgy látszik a dekorosok extrém összeget szeretnének rajtunk keresni. Például 1db arany színű szalvéta és "egyedi" papír szalvétagyűrűért - 200 forintot szeretnének kérni. ööööö 20.000.- csak szalvétára????? amikor egy party kellékeket árusító webáruházban a leggyönyörűbb szalvétával számolva is 4.500.- lenne, a szalvéta gyűrűket meg én magam is meg tudom csinálni. Akkor mire is??? Vagy hogy egy mennyasszonyi csokor 18.000.- forint?? Könyörgöm nem orchideából kérem, csak szimpla tulipánból - főleg májusban, egyáltalán nem elérhetetlen. És a plussz megadott tételek - úszógyertyás tálak, meg minden asztalra vázás virág; főleg hogy tűzőhabos - kicsiket kértem, hogy ne legyen útba, ne takaroj el senkit és ne boruljon fel eláztatva vele az egész asztalt! Meeeeg hasonló elferdített és felesleges tételek. Hát kicsit meglepődtem, persze ha belegondolok min is? erre is egy teljes iparág és a lehúzás művészete szakosodott.

Egyenlőre még keresgélek szalvétagyűrű ügyben. A meghívókra, az ültető kártyákra, a menü kártyákra és a szalvéta gyűrűnek is jut bőven a fotókartonból amit neten rendeltem, azt hiszem erre felesleges lenne pénzt kiadni.

 

2 komment

Címkék: lagzi

A bejegyzés trackback címe:

https://laurendilla.blog.hu/api/trackback/id/tr35931763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lomaquilt 2009.02.10. 14:18:05

Nálunk az utolsó esküvő 2001-ben volt (nagyobbik fiam) nászomék szervezték, mivel fiúknak előtte való évben volt. Sok vendég érkezett vidékről (busszal) ahol bizonyos szokások már eleve adottak voltak. Szalvétagyűrű nem volt, viszont mindenkinek egy kis madarat csinált nászasszonyom. Félretettem, ha megtalálom, lefényképezem. A virágok (sok virág volt!) az nászajándék volt, menyem sógornője virágos! Az egyik koszorúslány kapta el, aki aztán két év múlva férjhez is ment. Ami még szép volt, a templomi esküvő után a templom melletti kis parkban egy kis rögtönzött (előre megszervezett) népi tánc volt. A mennyasszonytánc előtt nászasszonyom tájszólásban egy szép mesét adott elő. De hát sokféleképpen lehet szervezni esküvőt, pénztárcától függően. Szerintem a "miénk" szintén nem olcsó (sok vendégnek a szállást is kellett fizetni) de szép volt. Persze a szülőknek mindig az! A kisebbik fiam esküvője nem tudom milyen lesz?

Laurendilla · http://laurendilla.blog.hu/ 2009.02.10. 15:30:05

Jaaaaj, de drága vagy... szeretném a képet ha megtalálod a madárkáról és ha esetleg még meglenne Nászasszonyod meséje - ugyan nem tájszólással, de ha valami vicces, tanulságos történet azt szivesen elolvasnám én is. :)))
süti beállítások módosítása