KREATIV

Magamról: szívesen alkotok, legyen szó bármiről: akár textilfestésről, varrásról, foltvarrásról, kavicsfestésről, lekvár főzésről, vagy környezettudatos csomagolásról. Szóba jöhet még külön programként egy kis festék, sütés-főzés, mézeskalács készítés, újdonságok kipróbálása, kirándulás, és persze ötletbörze. Ez itt egy kreatív blog, hobbijaim bemutatása, leírások, ötletek, tippek és persze képek :) Ha bármi megtetszik a blogon és szeretnél magadnak egyet belőle vagy írnál nekem akkor erre a címre tedd! laurendilla@gmail.com

Laurendilla

laurendilla_ekszer_logo.jpg

Témakörök

Címkefelhő

Látogatóim

Újabb dilemma...

2009.02.10. 09:08 :: Laurendilla

A kérdés elég egyszerű legyenek-e koszorús lányok vagy sem. A válasz pedig ennél sokkal összetettebb. Először is azért, mert a vendégek között vannak kislányok akik nagyon szivesen illegnének-billegnének a kis ruhákban (bár még nem kérdeztük a szüleiket), másrészt a nagyobb lányok közül jeleztek már ketten, hogy szivesen lennének koszorús lányok, harmadrészt pedig egy helyen lesz mindkét szertartás, és maga a mulatság a lagzi is - szóval nem a szokásos vidéki végigsétálunk a városon és mutogatjuk magunkat esküvő lesz. A Vőfélyünk szerint teljesen felesleges a sok koszorús lány, mert úgy sem megyünk sehová.  Nem lesz utcára kiálló "falunépe" aki majd a menetet nézi, szóval nem sok értelme van a koszorúslány "siserehadnak" :)) Nos, tehát az a kérdés mi legyen? És persze legyen okos az ember ne sértsen meg senkit. Azt hiszem este összül a kupaktanács és kitalálja, hogyan is oldja meg ezt a fontos vagy cseppet sem fontos problémát.

Újabb haladás sikerült egy csodaszép menyecske ruhát vennem - szinte fillérekért és pénteken a fodrász próbakontyot csinál :))) Tehát halad a szekér ha lassacskán is.

2 komment

Címkék: lagzi

A bejegyzés trackback címe:

https://laurendilla.blog.hu/api/trackback/id/tr42934087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tamrun 2009.03.26. 15:16:41

Nálunk sem volt utcán végigvonulás, de nekünk is, a vendégeknek is, és természetesen a kicsi koszorúslányoknak is nagyon tetszett a templomban, ill. az anyakönyvvezető előtti vonulás. Édesek voltak kicsi csipkeruhácskájukban. Mondjuk figyelembe kell venni a ruhácskák árát, mert enélkül is elég húzós egy eskövő összköltsége. Sok sikert az előkészületekhez!!!

Laurendilla · http://laurendilla.blog.hu/ 2009.03.30. 14:18:07

@Tamrun: Nálunk még annyi sem lesz, hogy a Polgármesteri hivatalból átsétálunk a templomba, ugyanis mindenki "házhoz jön". Kint lesznek a ceremóniák az étterem parkjában, az anyakönyvvezető hölgy és a papunk is kijön - így nem lesz séta az utcán.
süti beállítások módosítása