KREATIV

Magamról: szívesen alkotok, legyen szó bármiről: akár textilfestésről, varrásról, foltvarrásról, kavicsfestésről, lekvár főzésről, vagy környezettudatos csomagolásról. Szóba jöhet még külön programként egy kis festék, sütés-főzés, mézeskalács készítés, újdonságok kipróbálása, kirándulás, és persze ötletbörze. Ez itt egy kreatív blog, hobbijaim bemutatása, leírások, ötletek, tippek és persze képek :) Ha bármi megtetszik a blogon és szeretnél magadnak egyet belőle vagy írnál nekem akkor erre a címre tedd! laurendilla@gmail.com

Laurendilla

laurendilla_ekszer_logo.jpg

Témakörök

Címkefelhő

Látogatóim

A tettenérés

2009.03.24. 10:38 :: Laurendilla

Nem is gondolná az ember, hogy kedvenc kis házziállata mit csinál az éj leple alatt. Nos, van aki a párnák között hentereg - ahol persze tilos lenne. Van aki szanaszét hagyja a játékait, hogy a gazdi hasra essen bennük amikor reggel a fürdőszoba felé tart, és vaaaan a mi kis drága Plüsskrilylányunk aki az éj leple alatt sunyiban telefonon rendel pizzát :)))) ha vörös lenne, azonnal Garfield-re keresztelnénk át.

- Halló, Pizzaboy? Eeeegy extrasonkás, szalámis, fetás pizzát kéééérek...

3 komment

Címkék: nyafi

A bejegyzés trackback címe:

https://laurendilla.blog.hu/api/trackback/id/tr791021974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyafkamacska 2009.03.24. 13:52:23

Milyen kedves, figyelmes cicád van! Látta, hogy fáradt vagy és meg akart kímélni a vacsorakészítéstől! :-)

Laurendilla · http://laurendilla.blog.hu/ 2009.03.24. 14:27:18

Na de hajnali órákban? :) Az a mókás, hogy nem mi tettük elé a telefont, hanem ő döntött úgy, hogy a mobil fölé fekszik... hááát, mindenesetre gyanús :))

juhizs 2009.04.04. 03:02:48

:-) :-) :-)
én múltkor legalább egy órán át kerestem a tv. távirányítóját, na, persze, hogy a pocakja alatt volt, totál betakarta és melegítette :-)
süti beállítások módosítása