KREATIV

Magamról: szívesen alkotok, legyen szó bármiről: akár textilfestésről, varrásról, foltvarrásról, kavicsfestésről, lekvár főzésről, vagy környezettudatos csomagolásról. Szóba jöhet még külön programként egy kis festék, sütés-főzés, mézeskalács készítés, újdonságok kipróbálása, kirándulás, és persze ötletbörze. Ez itt egy kreatív blog, hobbijaim bemutatása, leírások, ötletek, tippek és persze képek :) Ha bármi megtetszik a blogon és szeretnél magadnak egyet belőle vagy írnál nekem akkor erre a címre tedd! laurendilla@gmail.com

Laurendilla

laurendilla_ekszer_logo.jpg

Témakörök

Címkefelhő

Látogatóim

Hétvégi pihenés

2009.06.22. 09:06 :: Laurendilla

Az időjárás sajnos nem kedvezett, de csodás hétvégét töltöttünk barátainknál Nován. Bár budapesti indulásunkkor még 32 fok volt, mire leértünk a nyugati határszélre (a hatalmas autópálya dugón átverekedve magunkat) már csak 22 fok volt. Egy kicsit be is borult és szelesre fordult. De az erdő csodás zöld, a tó körül harsog a fű, harapni lehet a levegőt, mindig is közel állt a szívemhez a természethez közeli lét. A szombat kifejezetten esős, hideg, őszies volt de a grillezés és a kinti kemencében való tüzelés azért felmelegített minket.

Érkezésünk apropója, részben megbízatás, részben vendégeskedés :) A vendégeskedést gondolom nem kell magyarázni, a megbízatás meg abból állt, hogy Kedves Vendéglátónk Milán felesége Ildi kisbabát vár, már az utolsó trimeszterben, mert augusztus 6-ra "jósolják" a dokik a kis Tündérkirálylány érkezését. Szóval a feladat egy babaágy és bele való matrac, valamit apróságok elhozatala volt az ikeából. Ezt nagy örömmel és szivesen teljesítettük. És mivel ajándékot is illik vinni. Én egy saját festésű anyagokból készült babatakarót varrtam az érkező csöppségnek. Bár a babona szerint nem szokás előre semmit venni a babának, ez talán inkább még nagyon a terhesség elejére igaz, és ez a takaró különben is a kiságy tartozéka :)))) Remélem jól ki tudja majd használni Ildi, ha nem is a hagyományos értelemben takargatni vele a kicsit, hát játszó szőnyegnek a babaszobába, vagy valami hasonló funkcióra.

A mintákat nem bonyolítottam tulipánok, muffinok, és a keresztnevének kezdő betűje alkotják a blokkokat, bár Milán a tulipánok egyikét koronának titulálta, és a társaság már bolondozott a muffinokon is, hogy úgy néznek ki mint egy krigli sör :)) hehe, arra azért még bőven ráér a pici... de végül is csak újra kell tűzni a takarót és a muffinok tényleg korsóvá alakíthatóak egy kiegészítő füllel. Na jóóó, persze csak vicc, és az inkább egy kisfiúhoz illett volna.

A takaró már jó ideje készen van, csak mivel nem akartam lelőni a poént itt a blogomon (mert Ildi és Milán ugyebár elolvassák mik a hírek nálunk a futrinka utcában) csak most teszem fel a képet. (ugy látszik csak a háromnegyedes állapotról készült kép :( a teljes tűzés utánit nem találok...)

Szólj hozzá!

Címkék: ajándék nova

A bejegyzés trackback címe:

https://laurendilla.blog.hu/api/trackback/id/tr771200299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása