KREATIV

Magamról: szívesen alkotok, legyen szó bármiről: akár textilfestésről, varrásról, foltvarrásról, kavicsfestésről, lekvár főzésről, vagy környezettudatos csomagolásról. Szóba jöhet még külön programként egy kis festék, sütés-főzés, mézeskalács készítés, újdonságok kipróbálása, kirándulás, és persze ötletbörze. Ez itt egy kreatív blog, hobbijaim bemutatása, leírások, ötletek, tippek és persze képek :) Ha bármi megtetszik a blogon és szeretnél magadnak egyet belőle vagy írnál nekem akkor erre a címre tedd! laurendilla@gmail.com

Laurendilla

laurendilla_ekszer_logo.jpg

Témakörök

Címkefelhő

Látogatóim

FlyLady program - avagy káOSZolj!

2009.11.03. 09:41 :: Laurendilla

Természetesen nem én találtam fel a spanyol viaszt, de egy honlapról jutottam egy másikra, ahol viszont egy harmadikat találtam - szóval nem is ez a lényeg, hanem az, hogy ez a hölgy bizony ingyen és bérmentve - bár angolul, olyan életmódváltó programmal segít a nőtársainak akik szeretnének kényelmes, nyugodt, tiszta, barátságos otthont maguk körül - és ennek eredményeként kiegyensúlyozott vidám családot. Ő nem más mint FLYLADY

Urban Eve a magyar változatot készíti és csak ennyit kérdez: Szereted az otthonodat? Lakásod a nyugalom szigete, minden stressz nélkül birkózol meg a házimunkával, és bevált módszered van arra, hogy hogyan tartsd fenn ezt az állapotot? Nem érted, hogy mit kell magyarázni a takarításon? Örülj neki! Ez a program ezek szerint nem Neked szól.  Csináld továbbra is azt, amit eddig, és élvezd az otthonod!

Ha azonban van olyan terület, amiről inkább elfordítod a tekintetedet, vagy mély sóhajtásba kezdesz, hogy “jaj, még ez is”; ha a reggeleid kapkodva telnek, mert valami mindig elveszik; ha van olyan szekrényed, amiből megtámadnak a cuccok, ha kinyitod az ajtót; akkor lehet, hogy érdemes kipróbálnod az alábbi 30 napos tréninget. Einstein is megmondta, hogy őrültség az, amikor ugyanazt csináljuk újra meg újra, mégis elvárjuk, hogy más legyen a végeredmény. Próbálj ki hát valami teljesen újat! Vesztenivalód nincs. Ha nem jön be, maximum sóhajtozol tovább. Az első lépésekhez ITT egy 30 napos program.

Azt hiszem én is belemélyedek egy kicsit... hátha találok hasznos apróságokat...

1 komment

Címkék: info

A bejegyzés trackback címe:

https://laurendilla.blog.hu/api/trackback/id/tr521494900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Via · http://urban-eve.hu 2009.11.08. 18:10:27

Köszönöm, hogy linkeltél! :) Sok sikert a programhoz!

Via az Urban Eve blogról
süti beállítások módosítása