KREATIV

Magamról: szívesen alkotok, legyen szó bármiről: akár textilfestésről, varrásról, foltvarrásról, kavicsfestésről, lekvár főzésről, vagy környezettudatos csomagolásról. Szóba jöhet még külön programként egy kis festék, sütés-főzés, mézeskalács készítés, újdonságok kipróbálása, kirándulás, és persze ötletbörze. Ez itt egy kreatív blog, hobbijaim bemutatása, leírások, ötletek, tippek és persze képek :) Ha bármi megtetszik a blogon és szeretnél magadnak egyet belőle vagy írnál nekem akkor erre a címre tedd! laurendilla@gmail.com

Laurendilla

laurendilla_ekszer_logo.jpg

Témakörök

Címkefelhő

Látogatóim

Karácsonyi szünet

2009.12.23. 17:38 :: Laurendilla

Egy kedves fotós barátom által fotózott jégvirágokkal kívánok én is minden Kedves Olvasómnak Karácsonyi ünnepeket, pihentető napokat, stresszmentes családi vendégeskedést, sürgést-forgást a konyhában, kreatív ajándékokat - jövőre pedig sziporkázó ötleteket, és azok megvalósításához szükséges időt, energiát és persze "felesleges kacatokra" költendő csillió pénzmagot! :))))

2 komment

Címkék: karácsony hellókarácsony

A bejegyzés trackback címe:

https://laurendilla.blog.hu/api/trackback/id/tr581618567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KicsiKató 2009.12.23. 19:33:17

Nektek is áldott karácsonyt!

KicsiKató

Jutus 2009.12.23. 20:22:26

Karácsonyfa. Karácsony!
Aranydió zöld ágon.
Csillagszóró, gyertyafény
ég a fenyő ünnepén.
Csilingel a csengettyű:
„Szép vagy fenyő, gyönyörű!”
Karácsonyfa, karácsony!
Nincs is szebb a világon!
Csilingel a csengettyű:
„Szép vagy fenyő, gyönyörű

Boldog Békés Karácsonyt Kívánok!!!
süti beállítások módosítása