KREATIV

Magamról: szívesen alkotok, legyen szó bármiről: akár textilfestésről, varrásról, foltvarrásról, kavicsfestésről, lekvár főzésről, vagy környezettudatos csomagolásról. Szóba jöhet még külön programként egy kis festék, sütés-főzés, mézeskalács készítés, újdonságok kipróbálása, kirándulás, és persze ötletbörze. Ez itt egy kreatív blog, hobbijaim bemutatása, leírások, ötletek, tippek és persze képek :) Ha bármi megtetszik a blogon és szeretnél magadnak egyet belőle vagy írnál nekem akkor erre a címre tedd! laurendilla@gmail.com

Laurendilla

laurendilla_ekszer_logo.jpg

Témakörök

Címkefelhő

Látogatóim

Földieper

2010.04.26. 12:42 :: Laurendilla

Csak néhány tövet vettem az Oázisban, és nem is igazán termesztés céllal. Inkább úgymond kísérleti edénykertészet címszó alatt. És láss csodát, minden tő szamóca megeredt, növekszik és már a virágkezdemények is látszanak. Ennek igazán örülök mert imádom ezt a gyümölcsöt. A földbe sajnos nem ültethettem mert itt ebben a zárt belső kertben elég rossz minőségű a talaj és bár a házirend tiltja sok "kedves" lakótárs lehozza a kutyáját a kertbe. Nem akartam kockáztatni, hogy az esővíz mellett esetleg valamelyik kutya is megöntözze a palántákat. Ezért gondoltam arra, hogy felakasztható műanyag edénybe és egy nagyobb kaspóban próbálom ki, egyáltalán fejlődnek-e. Aztán ha futni kezdenének majd felakasztom őket így nevével ellentétben nem lesz földes a földieper, szép tiszta érett szemek nevelődnek majd. :))

Szólj hozzá!

Címkék: gasztro egészség bio

A bejegyzés trackback címe:

https://laurendilla.blog.hu/api/trackback/id/tr981952513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása