KREATIV

Magamról: szívesen alkotok, legyen szó bármiről: akár textilfestésről, varrásról, foltvarrásról, kavicsfestésről, lekvár főzésről, vagy környezettudatos csomagolásról. Szóba jöhet még külön programként egy kis festék, sütés-főzés, mézeskalács készítés, újdonságok kipróbálása, kirándulás, és persze ötletbörze. Ez itt egy kreatív blog, hobbijaim bemutatása, leírások, ötletek, tippek és persze képek :) Ha bármi megtetszik a blogon és szeretnél magadnak egyet belőle vagy írnál nekem akkor erre a címre tedd! laurendilla@gmail.com

Laurendilla

laurendilla_ekszer_logo.jpg

Témakörök

Címkefelhő

Látogatóim

Környezettudatos lépés

2010.06.30. 08:36 :: Laurendilla

Nyereményjáték a Tescotól:

Június 11. és augusztus 29. között országszerte 104 TESCO hipermarketben nagyszabású nyereményakció motiválja a vásárlókat PET-palackok és alumíniumdobozok visszagyűjtésére.
 

A palackokért egy Tesco PET (kék) vagy egy Tesco ALU (zöld) gyűjtőzsákot adunk ajándékba az üvegvisszaváltóban vagy a vevőszolgálati pultnál.* A strapabíró gyűjtőzsákok elhasználódás esetén díjmentesen újra cserélhetők a vevőszolgálaton.

Az akció keretében egy matricát kapnak azok a vásárlók, akik a palackgyűjtő zsákban visszavisznek 20 darab PET-palackot vagy 20 darab alumíniumdobozt. A matricákat egy gyűjtőfüzetbe kell beragasztani, és azok a vásárlók, akik összegyűjtenek 5 db matricát, egy palack szénsavas ásványvizet kapnak ajándékba a Tescótól. A kitöltött és 2010. szeptember 5-ig visszaküldött kuponfüzetek sorsoláson vesznek részt, ahol 5 x 150 ezer forintos vásárlási utalvány kerül kisorsolásra.

A játék részleteinek megismeréséhez, kérjük, válassza ki, melyik Tesco áruházba viszi vissza a szelektív hulladékot! www.zoldtesco.hu

Szólj hozzá!

Címkék: szelektív környezettudatos újrafelhasznált

A bejegyzés trackback címe:

https://laurendilla.blog.hu/api/trackback/id/tr122120092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása