KREATIV

Magamról: szívesen alkotok, legyen szó bármiről: akár textilfestésről, varrásról, foltvarrásról, kavicsfestésről, lekvár főzésről, vagy környezettudatos csomagolásról. Szóba jöhet még külön programként egy kis festék, sütés-főzés, mézeskalács készítés, újdonságok kipróbálása, kirándulás, és persze ötletbörze. Ez itt egy kreatív blog, hobbijaim bemutatása, leírások, ötletek, tippek és persze képek :) Ha bármi megtetszik a blogon és szeretnél magadnak egyet belőle vagy írnál nekem akkor erre a címre tedd! laurendilla@gmail.com

Laurendilla

laurendilla_ekszer_logo.jpg

Témakörök

Címkefelhő

Látogatóim

Alma

2011.01.28. 10:19 :: Laurendilla

Ő itt Alma. Egy almásderes lovacska és KicsiLau ELSŐ születésnapi ajándéka lesz (kedden). Igazából nem is lovacska, hanem egy pegazus és egy unikornis keveréke. Nem csak szárnyai, szarva is van. Saját festésű anyagokból készült kézi varrás! teljes egészében. A sörény, a farok és a szemek is kézzel lettek felvarrva. Már most családi kedvenc a csodás arany patáival és az arany szárnyakkal. A varázs szarv sem készülhetett másból mint arany színű márványmintás textilből. Szemek fekete hímzőfonalból, a sörény és farok pedig kötő pamutfonalból csomózódtak fel. A Laurendilla cimke elrejtve a farok alá került, ez is megemeli a (kötőfonal)farkat. Néhány fázis kép a "megszületésről". 1. még textilként, 2. kiszabva, 3.kézzel vart arany paták, 4. színt a színre, 5. degeszre tömve, 6. Szia, Alma vagyok!

4 komment

Címkék: varrás

A bejegyzés trackback címe:

https://laurendilla.blog.hu/api/trackback/id/tr282620061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabicza 2011.01.30. 20:42:40

Szia Lau!

Gabicza vagyok a Kötés-folt-... fórumról.
Nagyon boldog szülinapot kívánok kis Launak. Hogy megy az idő! Nagyon szép ajándékot készítettél neki. Sajnos (igaz önként nem blogolok!)nekem nincs Blogom, de sűrűn látogatlak Benneteket.
Egy 2008.decemberi bejegyzésedben egy karácsonyi csillag tutoriálodat (utólagos elnedelmeddel)ezen a karácsonyon több helyen is megmutattam, nagy sikere volt. Köszönöm, hogy megosztottad velünk a blogodon.

Üdv. - Gabicza

Laurendilla · http://laurendilla.blog.hu/ 2011.01.31. 10:33:39

Kedves Gabicza!
Köszönöm a látogatásokat és KicsiLau felköszöntését. Természetesen minden tutorial azért van fent hogy mások használhassák. Nagyon örülök hogy sztár voltál a karácsonyi (egyszerű de csodaszép) csillaggal. Egyébként már kértek privátban szabásmintát is (pl. Almáét) és azoknak a kéréseknek is szivesen teszek eleget.
További szép napot!
Lau

mehike 2011.02.01. 08:21:42

KicsiLau-nak nagyon Boldog Születésnapot.
Kis irigykedés van ám az első miatt,nekem már a 43. :-))))

Laurendilla · http://laurendilla.blog.hu/ 2011.02.01. 08:27:56

Kedves Mehike!
Köszönjük szépen, :)) Szerinten nem szeretnél Te megint 1 éves lenni :D akkor ki varrna, sütne, főzne, kertészkedne, kirándulna, stb. hihihi Azt mondják mindig az a legszebb kor amit épp megélünk!
süti beállítások módosítása