KREATIV

Magamról: szívesen alkotok, legyen szó bármiről: akár textilfestésről, varrásról, foltvarrásról, kavicsfestésről, lekvár főzésről, vagy környezettudatos csomagolásról. Szóba jöhet még külön programként egy kis festék, sütés-főzés, mézeskalács készítés, újdonságok kipróbálása, kirándulás, és persze ötletbörze. Ez itt egy kreatív blog, hobbijaim bemutatása, leírások, ötletek, tippek és persze képek :) Ha bármi megtetszik a blogon és szeretnél magadnak egyet belőle vagy írnál nekem akkor erre a címre tedd! laurendilla@gmail.com

Laurendilla

laurendilla_ekszer_logo.jpg

Témakörök

Címkefelhő

Látogatóim

Újévi fogadalom

2012.01.02. 09:28 :: Laurendilla

.... na azt nem tennék :) mert akinek egy teljes év kell ahhoz, hogy fogadalmat tegyen - lásd csak jan.1-én képes rá - az inkább talán ne is tegye. Valamit vagy végiggondolva, elhatározva azonnal elkezdünk (mondjuk egy fogyókúrát) vagy a kitűzött időpont után nem sokkal már megszegjük a felállított szabályokat.

Ezért nem fogadom meg, hogy minden nap kreatív/egyéb bejegyzést hagyok a blogjaimban, de igyekszem minél több időt szakítani a kreatív alkotásra, fotózásra, közzétételre :)

Addig is a másik két blogom elérhetősége:

BABÁS - KICSILAU - blog és a DESIGN DINNYE ahol most éppen idényszünet van. Kellemes időtöltést kívánok hozzájuk. :D

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://laurendilla.blog.hu/api/trackback/id/tr623512820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nolyemi · http://irdietam.wordpress.com/ 2012.01.02. 21:54:19

Szia!

Bocs az offolásért, de kreatív embereket keresünk, hátha érdekel :)
kvinnamann.hu/egyeb/palyazat-jatek-ki-hogy-erzi/
süti beállítások módosítása