KREATIV

Magamról: szívesen alkotok, legyen szó bármiről: akár textilfestésről, varrásról, foltvarrásról, kavicsfestésről, lekvár főzésről, vagy környezettudatos csomagolásról. Szóba jöhet még külön programként egy kis festék, sütés-főzés, mézeskalács készítés, újdonságok kipróbálása, kirándulás, és persze ötletbörze. Ez itt egy kreatív blog, hobbijaim bemutatása, leírások, ötletek, tippek és persze képek :) Ha bármi megtetszik a blogon és szeretnél magadnak egyet belőle vagy írnál nekem akkor erre a címre tedd! laurendilla@gmail.com

Laurendilla

laurendilla_ekszer_logo.jpg

Témakörök

Címkefelhő

Látogatóim

Barkács project 1

2012.09.12. 11:42 :: Laurendilla

Ezt az OSB-lapokból készült cicaházat egy délután alatt dobtuk össze KicsiLauval, mert persze neki is része van benne. A régi cicaház már kicsinek bizonyult, és szerettünk volna valami sokkal kényelmesebbet Cseni cicának.

Az eredeti táblát 125x250 a bricoban 3 lapra vágattam, de a kisebb szabást itthon végeztem egy dekopír fűrésszel. Az ajtót sikerült ívesre vágnom, bár gyakorolni kell még, hogy tökéletesebb legyen - szerencsére ez macska szemmel sem feltűnő - de ahhoz képest, hogy először vágtam egyedül dekopírral, szerintem nem lett rossz. Közel sem tökéletes a kész cicaház, mert egyes részeknél elfelejtettem az osb vastagsággal számolni, illetve hogy illesztésnél melyik oldal melyiket fedi majd. 

Elektromos szögbelövőt használtam, ez nagyban meggyorsította az összeállítást. Persze néhány nagyobb szeget is be kellett verni (jó háromnegyedig, hogy KicsiLau aztán befejezhesse a kalapáccsal) a biztonság kedvéért :)) Aztán már csak a szigetelést - nikecell tábla - kellett méretre szabni, beszorítani, majd helyére került a tető is és némi szögelés után vééééégre készen is lettünk. KicsiLau még egy polar pléd darabot is beeröltetett, hogy puha kényelmes fészek legyen a cicájának. Órási öröm volt, mármint a gyereknek, mert macskacicó egyenlőre nem akar belemenni, persze minek is menne bele 26 fokban. De amint jönnek majd a hűvös reggelek, hideg éjszakák, tuti sikere lesz.

Kép 704.jpg Kép 705.jpg Kép 706.jpg Kép 708.jpg Kép 712.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: kreatív DIY

A bejegyzés trackback címe:

https://laurendilla.blog.hu/api/trackback/id/tr294772317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása