KREATIV

Magamról: szívesen alkotok, legyen szó bármiről: akár textilfestésről, varrásról, foltvarrásról, kavicsfestésről, lekvár főzésről, vagy környezettudatos csomagolásról. Szóba jöhet még külön programként egy kis festék, sütés-főzés, mézeskalács készítés, újdonságok kipróbálása, kirándulás, és persze ötletbörze. Ez itt egy kreatív blog, hobbijaim bemutatása, leírások, ötletek, tippek és persze képek :) Ha bármi megtetszik a blogon és szeretnél magadnak egyet belőle vagy írnál nekem akkor erre a címre tedd! laurendilla@gmail.com

Laurendilla

laurendilla_ekszer_logo.jpg

Témakörök

Címkefelhő

Látogatóim

Parafadugó

2013.02.06. 18:08 :: Laurendilla

Van aki a sört szereti és van aki a bort. Nálunk vegyes a kép mert a Férjem inkább sörös én meg inkább boros vagyok. Bár általában egy pohár bor kedvéért nem bontok fel egy egész üveget, inkább akkor kortyolok belőle ha van más is aki szívesen csatlakozik, vagy valami olyasmit főzök amihez kell bor. Nálam a nagy favorit a Teleki sorozat Villányi Cabernet Souvignon.

Ami viszont mindig megmarad az a parafadugó. Azt sosem szoktam kidobni. Olyan sok mindenre fel lehet használni. Például társasjátékokhoz bábunak - akár filctollal kifestve akár pici rongy darabkákkal felöltöztetve. Vagy lehet belőle edény alátétet csinálni. Dekorációnak sem utolsó egy nagy üvegbe téve, vagy ha az asztalunk kazettás típusú. Kádkilépő és fali dekor is készíthető a sok dugóból. És nem is kell feltétlenül boros üvegből származnia. Már számtalan helyen megvásárolható vagy rendelhető 1-2 akár több kilogrammos vegyes kiszerelésben. Persze a legolcsóbb ha valamelyik étteremmel beszélünk, megkérdezhetjük mikor lesz nagyobb rendezvényük vagy lakodalom, és megkérhetjük őket, hogy ne dobják ki. Mondjuk cserébe egy fali képet készíthetünk nekik is.

parafa kadkilep.jpgparafa uzeno.jpgparafa dekor2.jpgparafa edenyalatet.jpgparafa dekor.jpg

2 komment

Címkék: kreatív újrafelhasznált

A bejegyzés trackback címe:

https://laurendilla.blog.hu/api/trackback/id/tr295065500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anna Szabóné Erős 2013.02.20. 23:10:54

Kedves Maya!

Végignéztem a blogot. Ötletes és változatos! Ezek a parafadugók különösen bejönnek.

Üdv és gratulálok Anna

Laurendilla · http://laurendilla.blog.hu/ 2013.02.28. 15:34:51

Kedves Anna!

Köszönöm az elismerő szavakat.
süti beállítások módosítása