KREATIV

Magamról: szívesen alkotok, legyen szó bármiről: akár textilfestésről, varrásról, foltvarrásról, kavicsfestésről, lekvár főzésről, vagy környezettudatos csomagolásról. Szóba jöhet még külön programként egy kis festék, sütés-főzés, mézeskalács készítés, újdonságok kipróbálása, kirándulás, és persze ötletbörze. Ez itt egy kreatív blog, hobbijaim bemutatása, leírások, ötletek, tippek és persze képek :) Ha bármi megtetszik a blogon és szeretnél magadnak egyet belőle vagy írnál nekem akkor erre a címre tedd! laurendilla@gmail.com

Laurendilla

laurendilla_ekszer_logo.jpg

Témakörök

Címkefelhő

Látogatóim

Születésnap

2013.11.21. 10:33 :: Laurendilla

Kicsifiú 1 éves volt tegnap :) Isten Éltessen kis Drágám! Most nem én készítettem a tortát (illetve csináltam egyet, csak az nem ütötte meg az általam elvárt minőségi szintet, szóval inkább hanyagoltam) amire került egy csodás marcipán dalmata, mivel Roni nagy kedvence mostanság a vaa-vaa = vau-vau vagyis a kutya, bármilyen. Lehet pöttyös, foltos, barna, fehér, fekete, pici nagy vagy közepes, néha ugyanezt a szót használja oroszlánokra és gepárdokra, medvékre és orrszarvúkra is. Ezt KicsiLau mindig kijavítja, többször elmondja az állatok helyes nevét, és elismételteti Ronival. A válasz mindig ugyan az vaa-vaa. Persze jó testvérek módjára megosztoztak a tortán, na meg vaa-vaa egyes részein is. KicsiLau ette a füleket, és a mellső lábakat, Roni a testébe harapott és a fejecskét puszilgatta (nyalogatta). Minden csupa fekete lett a festett pöttyöktől :))) A gyertyát gyorsan ki kellett venni, mert attól egy picit megijedt a kis Macifül, de KicsiLau segített elfújni neki. Vidám tortázás kerekedett a sírdogálós kezdetből.

Szólj hozzá!

Címkék: Roni

A bejegyzés trackback címe:

https://laurendilla.blog.hu/api/trackback/id/tr645647607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása