KREATIV

Magamról: szívesen alkotok, legyen szó bármiről: akár textilfestésről, varrásról, foltvarrásról, kavicsfestésről, lekvár főzésről, vagy környezettudatos csomagolásról. Szóba jöhet még külön programként egy kis festék, sütés-főzés, mézeskalács készítés, újdonságok kipróbálása, kirándulás, és persze ötletbörze. Ez itt egy kreatív blog, hobbijaim bemutatása, leírások, ötletek, tippek és persze képek :) Ha bármi megtetszik a blogon és szeretnél magadnak egyet belőle vagy írnál nekem akkor erre a címre tedd! laurendilla@gmail.com

Laurendilla

laurendilla_ekszer_logo.jpg

Témakörök

Címkefelhő

Látogatóim

Magyarok gyertyája - FELHÍVÁS!

2013.12.09. 11:28 :: Laurendilla

Küldj egy szál fehér gyertyát te is!

Magyarország, a Kárpát-medence, és a világ minden magyarlakta helyéről gyertyákat várunk! Ezeket összeforrasztva kiöntjük a magyarok óriás gyertyáját, mely a messzi városok, falvak, tanyák és az ott élő – egymásról mit sem tudó – emberek, a világ magyarsága összefogását és összetartozását jelképezi!

A Magyarok Gyertyája szellemiségének lényege, hogy így az összes küldött gyertya egy lángban, együtt lobbanhat fel idén, az első óriásgyertyában.

A Magyarok Gyertyájának alapanyagául szolgáló gyertyák begyűjtése, az egész karácsonyi időszakot átöleli, és Vízkereszt után is folytatódik. Levélként feladva, a „Magyarok Gyertyája” jeligével ellátva a 6701 Szeged PF: 790 címre, míg csomagként feladva a 6720 Szeged Palánk 10 címre várjuk a küldeményeket, míg a külföldön élőket, magyar szervezeteik útján is el kívánják érni.

Most, az „Advent Budapesten” rendezvénysorozat helyszínén – a Városháza parkban – felállított óriáskoszorú negyedik lila gyertyáját lecserélve, az addig összegyűlő fehér gyertyákból öntjük ki a Magyarok Óriásgyertyáját, melynek lángját Advent utolsó vasárnapján gyújtjuk meg.

fehergyertya.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: karácsony

A bejegyzés trackback címe:

https://laurendilla.blog.hu/api/trackback/id/tr855682889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása