KREATIV

Magamról: szívesen alkotok, legyen szó bármiről: akár textilfestésről, varrásról, foltvarrásról, kavicsfestésről, lekvár főzésről, vagy környezettudatos csomagolásról. Szóba jöhet még külön programként egy kis festék, sütés-főzés, mézeskalács készítés, újdonságok kipróbálása, kirándulás, és persze ötletbörze. Ez itt egy kreatív blog, hobbijaim bemutatása, leírások, ötletek, tippek és persze képek :) Ha bármi megtetszik a blogon és szeretnél magadnak egyet belőle vagy írnál nekem akkor erre a címre tedd! laurendilla@gmail.com

Laurendilla

laurendilla_ekszer_logo.jpg

Témakörök

Címkefelhő

Látogatóim

Kertfrissítés - ötletek mindenkinek

2016.02.23. 08:44 :: Laurendilla

December óta lakunk a HÁZBAN: Igen, csupa nagy betűvel, mivel minden számunkra fontos dolognak eleget tesz, megfelel. Méretében, funkcionalitásában, formájában, kertjével, fáival tökéletes életteret biztosít a mi kis 4 fős családunknak.

Eddig a kert díszkertként működött, amit én idén részben megreformálok. Tudom, szépek a virágzó bokrok, és az aranyaeső, a japán cseresznye meg a többi különleges tavasszal virágzó (aztán az év további részében zöld, majd kopasz) növény, DE mivel gyerekeim vannak sokkal praktikusabbnak tartom, hogy a kert egy részén hasznos növények foglalják el az "unalmas" zöldek helyét.

Terveim szerint a kert hátsó részén a kerítés mellett, egy 6 méteres részen magaságyás és málna bokrok lesznek. Már gyűjtöm az ötleteket, persze nem csak ezzel a két témával kapcsolatban, hanem a kert kényelmesebbé tételével kapcsolatos DIY ötleteket is, és persze az  inspirációt adó készkert képeket is. 

Szeretem az újrahasznosított dolgokat, ezért elég sok RAKLAP ötlet is van az albumban, könnyen olcsón beszerezhető alapanyag és nem túl  nagy idő ráfordítással csodák művelhetőek belőle. Persze egy ügyes kezű segítség jól jöhet (nagyobb darabok esetén) de egyedül is megvalósíthatjuk a remek megoldásokat.

garden_ideas.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: szelektív környezettudatos újrafelhasznált DIY

A bejegyzés trackback címe:

https://laurendilla.blog.hu/api/trackback/id/tr838412672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása