KREATIV

Magamról: szívesen alkotok, legyen szó bármiről: akár textilfestésről, varrásról, foltvarrásról, kavicsfestésről, lekvár főzésről, vagy környezettudatos csomagolásról. Szóba jöhet még külön programként egy kis festék, sütés-főzés, mézeskalács készítés, újdonságok kipróbálása, kirándulás, és persze ötletbörze. Ez itt egy kreatív blog, hobbijaim bemutatása, leírások, ötletek, tippek és persze képek :) Ha bármi megtetszik a blogon és szeretnél magadnak egyet belőle vagy írnál nekem akkor erre a címre tedd! laurendilla@gmail.com

Laurendilla

laurendilla_ekszer_logo.jpg

Témakörök

Címkefelhő

Látogatóim

8. Blogszületésnap! JÁTÉK

2016.03.07. 01:29 :: Laurendilla

8 évvel ezelőtt ezen a napon indítottam el itt a blogom! Huh, ez már gombócból is elég - ahogy mondani szokás, nem hogy évekből. Persze hol rendszeresen és hol kicsit elhanyagolva - de azért mégis csak 8 éve vezetem ezt az online naplót kreatív alkotásokról, főzésről-sütésről, gyerekekről, állatokról, ötletekről mindenféle történésről, ami valamilyen szinten, mégiscsak figyelemre méltó. Szeretném megköszönni a barátoknak, ismerősöknek, varrós-kreatív és teljesen más oldalakról érkezett olvasóimnak, hogy itt voltak, velem örültek, bánkódtak, kreatívkodtak, dicsértek, kérdeztek, írtak, erőt adtak amikor kellett! Várlak TITEKET továbbra is szeretettel!

Éppen ezért,  most egy kis AJÁNDÉK következik. A kommentelők között egy mérőszalag karkötőt és egy varrós nyakláncot fogok kisorsolni - ami kívánság szerint készül majd (méret, rajta lévő apróságok: gyűszű/patent/varrógép/olló/szív/virág/stb.) és természetesen postán fogom elküldeni a nyertesnek.

blog_8.jpg

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://laurendilla.blog.hu/api/trackback/id/tr98400784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gingi. 2016.08.07. 10:27:06

Ezt csak most látom.

Gingi. 2016.08.11. 17:57:13

Kommenteltem, azt most felejtsük el, hogy hónapokkal később, de akár rajzversenyen is részt veszek, ha lehet karkötőt nyerni vele... ;) Vagy már semmi esély?

Laurendilla · http://laurendilla.blog.hu/ 2016.09.13. 08:15:11

Elfelejtjük, hogy csak hónapokkal később :D mert általában a remény hal meg utoljára, szóval van esély!!!!! Sőőőőt! Természetesen jár a karkötő, sőt egy csini nyakláncot is kaphatsz hozzá ha már ennyire lelkes vagy :D na? is it deal?? hová küldhetem? :D
süti beállítások módosítása