KREATIV

Magamról: szívesen alkotok, legyen szó bármiről: akár textilfestésről, varrásról, foltvarrásról, kavicsfestésről, lekvár főzésről, vagy környezettudatos csomagolásról. Szóba jöhet még külön programként egy kis festék, sütés-főzés, mézeskalács készítés, újdonságok kipróbálása, kirándulás, és persze ötletbörze. Ez itt egy kreatív blog, hobbijaim bemutatása, leírások, ötletek, tippek és persze képek :) Ha bármi megtetszik a blogon és szeretnél magadnak egyet belőle vagy írnál nekem akkor erre a címre tedd! laurendilla@gmail.com

Laurendilla

laurendilla_ekszer_logo.jpg

Témakörök

Címkefelhő

Látogatóim

Lidis szatyor upgrade

2008.09.09. 12:05 :: Laurendilla

Vagyis ismételten elkészültem egy szatyorral. Persze nem volt egyszerű, mert egy jó kis hányós-hasmenéses-magaslázas virus jól ledöntött a lábamról, a hangom meg mint a mesében hol volt hol nem volt, és ennek fejében még net nélkül is maradtam. Szóval már alig vártam, hogy végre kimásszak a virusfertőzésből és folytassam a megszokott dolgozós, varrós, alkotós, blogolós napokat. A szatyor készitésének okáról már tettem emlitést egy régebbi hozzászólásban. Tehát itt a sztori: Az úúúúgy volt, hogy anno amikor a Veritast megvettem, megigértem Annamarinak hogy a varrógépvásárlási láz elinditásáért kap majd tőlem egy lidis szatyrot (a zöldet). Aztán amikor elkszültem vele, billentyűzetet ragadtam és már irtam is neki a levelet, hogy jöhet a cim, én meg cserébe küldöm neki a szatyit. A válasz pedig viszonylag meglepő volt. Kiderült ugyanis hogy Annamarinak irott levelem egy másik Annamarinak küldtem el. Aki viszont "csipkében utazik". És mivel nem őt illette a szatyi de nagyon megtetszett neki igy megigértem hogy csinálok neki is egyet. Mivel a szineket rám bizta, napsárgát választottam és minták himzéséhez lila-fehér átmenetes cérnát, igy egy kicsit izgalmasabb lett. Ő cserébe kézzel vert csipkét igért nekem, azt pedig egy másik gyűrűpárnához fogom felhasználni. Viszont azt teljes egészében kézzel varrom majd, hogy 100% handmade legyen. És mi benne az újitás? Nagyon egyszerű. Nem varrtam fel teljesen a disz-zsebet amibe bele lehet hajtogatni a szatyrot, hanem egy kis nyilást kihagyva zsebet alakitottam ki a külső oldalból. Igy egyszerűen belepakolható a lakáskulcs, a mini pénztárca vagy a mobil. Nem kell a szatyor alján kotorászni, ha éppen megcsörrenne. Persze ez sem az én saját spanyol viszaom, már olvastam, láttam több helyen, nem is tudom eddig miért nem alkalmaztam... valahogy most jutottam odáig, hogy kipróbáljam és ahogy az lenni szokott a jó dolgokkal, bevált.

1 komment

Címkék: táska szatyor lidis

A bejegyzés trackback címe:

https://laurendilla.blog.hu/api/trackback/id/tr76655284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marianna 2008.09.09. 13:03:11

Én eleve igy csinálom (Tatabányán amit tombolán nyertem ilyen volt) De ujitottam, mert a zsebet nagynak találtam és középen levarrtam, igy két zsebe lett. Különben a foltos csoportban sikere volt a szatyromnak. Megjegyzem, a méreteket aszerint kell csinálni, amekkora a szatyor, ami szintén nem egyforma. Én csináltam két tartót, ami kicsi lett. Kb. egy harmadnyi a jó méret.
süti beállítások módosítása