KREATIV

Magamról: szívesen alkotok, legyen szó bármiről: akár textilfestésről, varrásról, foltvarrásról, kavicsfestésről, lekvár főzésről, vagy környezettudatos csomagolásról. Szóba jöhet még külön programként egy kis festék, sütés-főzés, mézeskalács készítés, újdonságok kipróbálása, kirándulás, és persze ötletbörze. Ez itt egy kreatív blog, hobbijaim bemutatása, leírások, ötletek, tippek és persze képek :) Ha bármi megtetszik a blogon és szeretnél magadnak egyet belőle vagy írnál nekem akkor erre a címre tedd! laurendilla@gmail.com

Laurendilla

laurendilla_ekszer_logo.jpg

Témakörök

Címkefelhő

Látogatóim

Csomagolás 1.

2008.06.18. 13:10 :: Laurendilla

Neked is elged van már a sok nejlon szatyorból? Unod, hogy mindenhol a cseppet sem környezetbarát műanyag zacskókba és táskákba pokolják az általad megvásárolt termékeket?

VÁLTOZTASS!

Itt egy új japán örület a Furoshiki - azaz egy textilkendő, melyet a különféle hajtogatási tehnikáknak köszönhetően használhatsz válltáskaként, bevásárló szatyorként, vagy ajándékok csomagolására is. Sőt maga a Furshiki is kiváló ajándék, egy kinyomtatott használati utasitással, hogyan és miként is kell hajtogatni a kivánt forma eléréséhez. Ha a piacra mész bevásárolni nem árt ha a Furoshiki "szatyrod" erősebb anyagból van, de ha csak a strandra mész és az összes cuccod egy fürdőruha, akkor akár selyemből is készülhet. Könnyen, minimális varrástudással elkészithető hiszen nem kell hozzá semmi más mint egy négyzet alaku (szélein szegett - mert igy sokkal tartósabb) "kendő". Lehet egy szinű, mintás, vagy akár kézzel festett is, a lényeg hogy nekünk tessen. Az eredeti méret 27 inch x 27 inch (azaz 68cmx68cm) de ettől nyugodtan el is térhetünk. Aztán amikor az ember már kitapasztalta, hogy melyik a számára legmegfelelőbb hajtogatási technika, utólag felvarrhat rá néhány francia kapcsot, vagy patentot a biztonságosabb záródás érdekében. Ime két eredeti Fhuroshiki és az alap hajtogatási technikák és egy kisfilm youtube-ról ami egy népszerűsitő reklám.




1 komment

Címkék: csomagolás újrafelhasznált

A bejegyzés trackback címe:

https://laurendilla.blog.hu/api/trackback/id/tr40527105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Demény Monika · http://www.mammka.blogspot.com 2008.07.08. 15:29:54

Köszönöm,hogy feltetted ezt a linket!!!!Most már biztos,hogy még nagyobb eltökéltséggel és gyakorisággal fogom használni ezt a fajta csomagolást!!!
süti beállítások módosítása