KREATIV

Magamról: szívesen alkotok, legyen szó bármiről: akár textilfestésről, varrásról, foltvarrásról, kavicsfestésről, lekvár főzésről, vagy környezettudatos csomagolásról. Szóba jöhet még külön programként egy kis festék, sütés-főzés, mézeskalács készítés, újdonságok kipróbálása, kirándulás, és persze ötletbörze. Ez itt egy kreatív blog, hobbijaim bemutatása, leírások, ötletek, tippek és persze képek :) Ha bármi megtetszik a blogon és szeretnél magadnak egyet belőle vagy írnál nekem akkor erre a címre tedd! laurendilla@gmail.com

Laurendilla

laurendilla_ekszer_logo.jpg

Témakörök

Címkefelhő

Látogatóim

Kréta különkiadás

2008.10.06. 10:09 :: Laurendilla

Ez a blog mégiscsak kreativ, kézműves, vonalú, ezért nem mehettem el szó nélkül a kirakodók között akik sok-sok szép egyedi himzésű teritőt, függönyt, sőt volt egy olyan stand is, ahol egyedi szövésű 3 dimenzióstextil képeket, illetve egyéb használati tárgyakat árultak. A sztenderd minta persze az olajág és olajbogyók, de csodás szalaghimzett teritőket is láttam. Egyszerű natú vagy nyersvászonból vagy valamilyen natúr sötétebb barna alapra készültek. Finom pasztell szinű szalagokkal, virágok, indák, bimbók és levélkék :)) persze a kézimunka árát ott is megkérik :)))

3 komment

Címkék: kréta

A bejegyzés trackback címe:

https://laurendilla.blog.hu/api/trackback/id/tr29698463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mammka · http://www.mammka.blogspot.com 2008.10.06. 11:07:11

Nagyon szép minden!
Tudod mi tetszik a legjobban? Hogy ez a szalaghímzéses terítő egyszerű,nem az a túlbonyolított,túldíszített.Tetszik!!!

Laurendilla · http://laurendilla.blog.hu/ 2008.10.06. 11:09:04

Na, látod nekem is ezért tetszett meg nagyon, egyszerű mégis szép.

Marianna 2008.10.06. 12:16:47

Az egész krétai leirásod nagyon jó és az külön tetszik, hogy a kézműves dolgok mellett sem tudtál fényképezőgép nélkül elmenni. Köszi!
süti beállítások módosítása