KREATIV

Magamról: szívesen alkotok, legyen szó bármiről: akár textilfestésről, varrásról, foltvarrásról, kavicsfestésről, lekvár főzésről, vagy környezettudatos csomagolásról. Szóba jöhet még külön programként egy kis festék, sütés-főzés, mézeskalács készítés, újdonságok kipróbálása, kirándulás, és persze ötletbörze. Ez itt egy kreatív blog, hobbijaim bemutatása, leírások, ötletek, tippek és persze képek :) Ha bármi megtetszik a blogon és szeretnél magadnak egyet belőle vagy írnál nekem akkor erre a címre tedd! laurendilla@gmail.com

Laurendilla

laurendilla_ekszer_logo.jpg

Témakörök

Címkefelhő

Látogatóim

Karácsonyi készülődés 1.

2013.11.18. 13:21 :: Laurendilla

Hétvégén az IKEA-ban jártunk és csodás konyhai dolgokat találtam. Itt van mindjárt ez a mézeskalács készítő műanyag eszköz. Itt van mindjárt a SNÖKUL 4 db-os csomag, mindössze 1.990.- forintért. Azoknak is ajánlom akik még sosem sütöttek mézeskalács házikót, ezzel az eszközzel könnyedén készíthetnek karácsonyi ajándékot barátaiknak, szeretteiknek vagy csak asztali dísznek. Egy jó nagy adag mézeskalács tésztát kell bekeverni, de ügyeljünk rá, hogy olyat válasszunk amiben nincs szódabikarbóna vagy más tésztát emelő adalék, akkor ugyanis torzulhat a kisült forma. 

Az elkészítés nagyon egyszerű, csak fektessük rá a tésztára az elemeket, sodrófával nyomjuk bele a tésztába és süssük ki. Ha kihűlt díszíthetjük cukormázzal. Nemsokára jövök a saját díszítésű házikókkal... addig is:

ikea mezes1.JPGikea mezes3.JPGikea mezes2.JPGikea mezes4.JPG

Szólj hozzá!

Címkék: gasztro karácsony mézeskalács

A bejegyzés trackback címe:

https://laurendilla.blog.hu/api/trackback/id/tr485641709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása