KREATIV

Magamról: szívesen alkotok, legyen szó bármiről: akár textilfestésről, varrásról, foltvarrásról, kavicsfestésről, lekvár főzésről, vagy környezettudatos csomagolásról. Szóba jöhet még külön programként egy kis festék, sütés-főzés, mézeskalács készítés, újdonságok kipróbálása, kirándulás, és persze ötletbörze. Ez itt egy kreatív blog, hobbijaim bemutatása, leírások, ötletek, tippek és persze képek :) Ha bármi megtetszik a blogon és szeretnél magadnak egyet belőle vagy írnál nekem akkor erre a címre tedd! laurendilla@gmail.com

Laurendilla

laurendilla_ekszer_logo.jpg

Témakörök

Címkefelhő

Látogatóim

További TOP design trendek 2020-ban - avagy a látványos vizualitás

2020.07.23. 17:26 :: Laurendilla

Eredetileg 10 részesre terveztem a design trendek általam (és több szakértő szerint) legszebbnek ítélt stílusait felvonultató bejegyzés sorozatot, de valamiért elakadtam vele. Valahogy túlságosan egyformának, sablonosnak láttam azokat a képeket, színeket, betűtípusokat amiket hype-oltak a top designerek, freelancerek és digitális marketingben jártasak. 

Ma mégis úgy döntöttem megosztom őket, hiszen tetszik vagy sem, menő vagy sem, használja-e a magyar online média vagy sem, mégis csak ezek azok a trendek melyek meghatározzák a nemzetközi sikereket. Van gyümölcsözön és lesz pirítós egy kis fekete fehérrel bolondítva. Jó étvágyat! Vagyis jó szemezgetést.

Forrás: Pinterest, net

Paper cut - 3 D effektel ugranak elő a betűk a háttérből, vagy épp az előteret nyomják háttérbe? Hmm, ez is az is. Mindenki döntse el maga

paper_cut.jpg

Esszenciális: nekem inkább monokróm, vagyis egyszerű de nagyszerű - elegáns, modern, vagy épp futurisztikus

monocrome.jpg

Gyümölcsmánia: minden ami gyümölcs, minden ami mém, minden amit megennél :D

fruitopia.jpg

Izometronik: kockulás magasfokon némi illusztrációval

isometronic.jpg

Tactile type vagy a tapintható tipográfia - az ennivaló betűk biztosan feldobnának néhány reklámoldalt :) reggeliző helyek előnyben, sajt és pirítós van, kérek egy kávét is! 

tactile_type.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://laurendilla.blog.hu/api/trackback/id/tr9816045198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása