KREATIV

Magamról: szívesen alkotok, legyen szó bármiről: akár textilfestésről, varrásról, foltvarrásról, kavicsfestésről, lekvár főzésről, vagy környezettudatos csomagolásról. Szóba jöhet még külön programként egy kis festék, sütés-főzés, mézeskalács készítés, újdonságok kipróbálása, kirándulás, és persze ötletbörze. Ez itt egy kreatív blog, hobbijaim bemutatása, leírások, ötletek, tippek és persze képek :) Ha bármi megtetszik a blogon és szeretnél magadnak egyet belőle vagy írnál nekem akkor erre a címre tedd! laurendilla@gmail.com

Laurendilla

laurendilla_ekszer_logo.jpg

Témakörök

Címkefelhő

Látogatóim

Szombati kreatív tanfolyam

2008.11.17. 12:54 :: Laurendilla

Egy kis szünet után újra itt. Elég sok minden történt, spejz átpakolás az új tárolóba, nagytakarítás, villanyászok felmérték az új konnektorok helyét, lehetőségét, kivitelezhetőségét, beköltözött hozzánk egy telelni készülő süni is (??? a város közepén???) és készülni kellett a szombati napra is. Mondjuk az utolsó az kb. 90%-ra sikerült, mert elmaradt némi előkészület, de szerencsére ott a helyszínen is pótolható volt ez a kis elmaradás.

Délelőtt 10-kor találkoztunk és Katafa vezényletével teljesen új technikákat próbáltunk ki. Használtunk tyveket, aranypasztát, domborító port, pearlex-et, grilont, angelinát, vízben oldódó flízt, lutradurt és még számos ismeretlen nevű csodás dolgot. A társaság baráti csevegős mindentmegosztós, Katafa szokás szerint precíz, segítőkész, kiváló oktató - nem hiába, mégiscsak tanár :))))))

Szebbnél szebb alkotások készültek, különféle art quilt-ekhez, rátétek, textil gyöngyök, domborító pasztával készült feltétek, önállóan vagy egyéb patcwork alkotáson belül felhasználható minikép. És közben volt süti (több féle, finomságos) kultúra quiltes képek nézegetése, varrás, alkotás - sőőőt Márta nénitől még pancsingoló tűt is kaptunk ajándékba. Hehe, megintcsak egy újabb technika ami kipróbálható a tű által - Köszi mégegyszer Márta néni!!

És persze fotózásra megintcsak nem nagyon maradt idő. Lefoglalt a tomporító paszta :) meg az olajbogyós stencil, és némi bosszankodás a metál cérnával való tűzés miatt. Remélem mindenki olyan jól érezte magát mint én, és ugyanúgy élményekkel és frissen készült alkotással tért haza. Szóval, képek egy kicsit később :))

Szólj hozzá!

Címkék: kreatív

A bejegyzés trackback címe:

https://laurendilla.blog.hu/api/trackback/id/tr28773523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása