KREATIV

Magamról: szívesen alkotok, legyen szó bármiről: akár textilfestésről, varrásról, foltvarrásról, kavicsfestésről, lekvár főzésről, vagy környezettudatos csomagolásról. Szóba jöhet még külön programként egy kis festék, sütés-főzés, mézeskalács készítés, újdonságok kipróbálása, kirándulás, és persze ötletbörze. Ez itt egy kreatív blog, hobbijaim bemutatása, leírások, ötletek, tippek és persze képek :) Ha bármi megtetszik a blogon és szeretnél magadnak egyet belőle vagy írnál nekem akkor erre a címre tedd! laurendilla@gmail.com

Laurendilla

laurendilla_ekszer_logo.jpg

Témakörök

Címkefelhő

Látogatóim

boKApucsino - kenyszerfekves kapucsino miatt

2008.11.28. 10:01 :: Laurendilla

Az eset teljesen banalis es Murphy megint mukodott (jaa, a szigoru agyban fekves miatt csak a laptop/on tudok irni - angol billentyuzet) Nem magas sarkuban, csak szimpla papucsban voltma es meg csak nem is siettem sehova. Az irodaban tortent, lepcson lejovetelnel. Egy rossz lepes es az ember bokaja maris kifordul. Most kenyszerfekvest rendelt a szakdokineni, de legalabb haladok a varrogep huzattal / applikalhatok, szoval minden rosszban van valami jo :)))))

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://laurendilla.blog.hu/api/trackback/id/tr21792657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mamis_ 2008.11.28. 10:58:44

Mihamarabbi gyógyulást!

elizaniko 2008.11.28. 12:03:18

Jajj, Te, Te, Te ! Jobbulást kívánok !

Ildi 2008.12.02. 14:28:36

A félrelépés következményei...:) Gyógyulj meg! Holnap délután majd benézek!
süti beállítások módosítása