KREATIV

Magamról: szívesen alkotok, legyen szó bármiről: akár textilfestésről, varrásról, foltvarrásról, kavicsfestésről, lekvár főzésről, vagy környezettudatos csomagolásról. Szóba jöhet még külön programként egy kis festék, sütés-főzés, mézeskalács készítés, újdonságok kipróbálása, kirándulás, és persze ötletbörze. Ez itt egy kreatív blog, hobbijaim bemutatása, leírások, ötletek, tippek és persze képek :) Ha bármi megtetszik a blogon és szeretnél magadnak egyet belőle vagy írnál nekem akkor erre a címre tedd! laurendilla@gmail.com

Laurendilla

laurendilla_ekszer_logo.jpg

Témakörök

Címkefelhő

Látogatóim

Termések

2008.08.13. 09:26 :: Laurendilla

Az elmúlt napok nagy nyüzsgéssel teltek. Nyafi újabb trükköket eszelt ki arra, hogy kiszökhessen a teraszra ezért biztonsági eszközöket kellett felszerelnem. Nem állhatok ugyanis egész délután a teraszon szemmel tartva őt, hogy mikor gondolja meg magát, ugrik rá az asztalra és onnan ki a korláton a kertbe. Ez itt éppen a SuperCat (SuperMan után szabadon) fekvés, az egyik lábát visszahajlitja a másikat meg kinyújtja és igy fekszik órák hosszan. :)

De emellett sikerült egy kicsit varrnom is (tegnapi Klára napra ajándék - lidis szatyrok, még gombokra várva) kifejezetten himzett mintával mint amilyen az első teszt példányom volt, hiába mondtam én hogy csodaszép blokkokat vagy krézit is csinálhatok rá, hajthatatlan volt az illetők, ő csak a himzésmintás verziót szerette volna... nna úgy látszik nem sikerül megszabadulnom a himzet lidis szatyroktól :)))) de talán most már csinálok egy blokkmintásat is mutatóba (szigorúan magamnak) Illetve procionnal is sikerült megint alkotni. A bizonyos kék márványos alapot, amiből a dévai fiúknak készül majd táska.

A gyorsjelentés véget ért, ha lesz némi időm (munka, Nyafi, egyéb teendők és Komórkával folytatott e-mail tengerek közepette, akkor jövök. Addig is mindenkinek szép hetet!

3 komment

Címkék: nyafi szatyor procion lidis

A bejegyzés trackback címe:

https://laurendilla.blog.hu/api/trackback/id/tr47613761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KicsiKató · http://kicsikato.blogspot.com 2008.08.13. 10:27:27

A jobboldali szatyor csúcs lett ezzel a színösszeállítással. Ilyen mellett nekem is áradozhatnál különböző csodablokkokról:)))

Laurendilla · http://laurendilla.blog.hu/ 2008.08.13. 12:17:29

KicsiKató! Tőlem csinálhatunk túszcserét, az általad (100. hozzászólásod alkalmával kisorsolt tipusú) készitett kistáskáért cserébe két lidis szatyi, kedvenc szineidben nna? :))))))

violini · http://zelnice.blogspot.com 2008.08.22. 09:43:50

Szépek a kékek és a macska!
Mikor kereshetem fel ajándékátadás ügyben?
Kár lenne a postáért egy 5 perces séta helyett.Mailt kérek szépen,csak én ide írtam,mert már úgyis rég jártam itt.
süti beállítások módosítása