KREATIV

Magamról: szívesen alkotok, legyen szó bármiről: akár textilfestésről, varrásról, foltvarrásról, kavicsfestésről, lekvár főzésről, vagy környezettudatos csomagolásról. Szóba jöhet még külön programként egy kis festék, sütés-főzés, mézeskalács készítés, újdonságok kipróbálása, kirándulás, és persze ötletbörze. Ez itt egy kreatív blog, hobbijaim bemutatása, leírások, ötletek, tippek és persze képek :) Ha bármi megtetszik a blogon és szeretnél magadnak egyet belőle vagy írnál nekem akkor erre a címre tedd! laurendilla@gmail.com

Laurendilla

laurendilla_ekszer_logo.jpg

Témakörök

Címkefelhő

Látogatóim

Délutáni szieszta

2008.09.01. 13:52 :: Laurendilla

Tegnap ebéd után délutáni sziesztáztunk, de nem csak mi Nyafi is. Persze percekig kerestük, hogy hová is bújt, amikor végre nyitva a teraszajtó és akár kint a teraszon is lehetne, főleg most, hogy vedlik a kis drága :) 5 percnyi keresés után sem találtuk. Vállránditva hagytuk rá, a lakásban való bújkálást. Aztán mégis meglett, amikor a kapucsinókkal a kezünkben kivonultunk a teraszra. Az egyik kényelmes karfás, párnás fotelben feküdt. Mit feküdt? Ki volt csavarodva mint egy kos szarva, vagy mint egy kakaóscsiga. A legmurisabb persze az volt, hogy közben fél szemmel fel-fel pislantott, hogy mi lesz a történés. Ilyen kifacsarodott pózban felpillantani? Hááát, elég morbid volt szegény és mi csak nevettünk rajta. Ha figyelmetlenül nézzük a készült képet, nem is lehet megállapitani hogy mi is ez, rogydarab? szőrös sisapka? macska? Őnagyságossága meg a következő kérdéseket lőtte felénk félénk pofival: Le kell ugranom? El leszek zavarva erről a klassz bemelegiett párnáról? Vagy maradhatok még egy kicsit? Mondanom sem kell, nem volt szivünk lezavarni, csak nevettünk rajta, fotóztuk és megsimogattuk. Szerencsére 4 karfás székből csak egyet tudott elfoglalni, igy másikat vettünk elő és hagytuk, hogy Nyafi is velünk élvezhesse a délutáni sziesztát.

5 komment

Címkék: nyafi

A bejegyzés trackback címe:

https://laurendilla.blog.hu/api/trackback/id/tr33643110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cic · http://cicvarek007.blogspot.com/ 2008.09.01. 16:09:33

:-D
Ezt a pózt mi konkrétan úgy hívjuk, hogy "homlokonalvás". :-)))

Bruercsi · http://szepnapot.blogspot.com/ 2008.09.02. 07:00:27

Nahát, nálatok sem lehet rossz cicának lenni!:)
Nekünk is volt cicánk, az is tudott olyan pózokban aludni...

Laurendilla · http://laurendilla.blog.hu/ 2008.09.02. 08:22:30

Cic! Ez jóóó :D homlokonalvááás, igen ez a jó kifejezés, megtarthatom?

nana56 · http://nanablogja.blogspot.com 2008.09.03. 13:12:08

Nagyon aranyos, az enyém úgy alszik, hogy a homlokát teszi le. Hogy hogy bírja a nyaka...
Kérlek, hogy nézz be a blogomra, egy díjat adtam Neked.

Cic · http://cicvarek007.blogspot.com/ 2008.09.06. 12:31:06

persze, hogy megtarthatod! :-DDD
süti beállítások módosítása