KREATIV

Magamról: szívesen alkotok, legyen szó bármiről: akár textilfestésről, varrásról, foltvarrásról, kavicsfestésről, lekvár főzésről, vagy környezettudatos csomagolásról. Szóba jöhet még külön programként egy kis festék, sütés-főzés, mézeskalács készítés, újdonságok kipróbálása, kirándulás, és persze ötletbörze. Ez itt egy kreatív blog, hobbijaim bemutatása, leírások, ötletek, tippek és persze képek :) Ha bármi megtetszik a blogon és szeretnél magadnak egyet belőle vagy írnál nekem akkor erre a címre tedd! laurendilla@gmail.com

Laurendilla

laurendilla_ekszer_logo.jpg

Témakörök

Címkefelhő

Látogatóim

Másodcica - Folti

2008.11.04. 09:17 :: Laurendilla

Azt hiszem az elmúlt héttől kezdve már azt mondtom dupla cicatulajdonos vagyok. Nyafi, ugyebár a királykisasszony és övé a lakásbirodalom, és egy kis ártatlan helyes foltos cica - Folti övé pedig a kertibirodalom. Talán meséltem már, amikor Nyafi izgatottan és hisztérikusan adta tudtunkra, hogy kint valami nem stimmel. Akkor láttuk először Foltit. Csapzott volt, sovány, az orra sebes volt a füléből pedig hiányziott egy kis darab. Gondolom az utcai macskák verték meg, és mivel szerintem tavasszal született még nem felnőtt macska inkább csak olyan süldőcica.

Szóval Nyafi erőszakosan adta a tudtunkra, hogy kint éhezik egy cica, mi pedig azonnal megetettük megitattuk - mert nekünk sose nő be szivünk lágya :))) - nem tudtam nézni ahogy ez a szerencsétlen kis állat éhezik. Aztán másnap is eljött estefelé, háááátha... és persze hogy kapott megint. És ez igy ment nap nap után. Már vár amikor haza érek és nagyon kis hálás és kedves cica. Csak egy kis szeretet, és többszörösét adja vissza. Bújik, dörgölődik, dorombol, dagaszt és most már nem ijed meg minden apró zajtól. Minden nappal szebb és egészségesebb. Már hizott is a sok finom kajától és Nyafi cicavitaminjából is akapott, bááár az annyira nem izlett neki azért megette.

Azt még nem néztem fiú-e vagy lány, de mindegy is ha fiú akkor Folti ha lánycica akkor pedig Foltika :))))) (kép hamarosan - öööö- én balga elhagytam a letöltőkábelt és most vehetek újat, hehe)

 

1 komment

Címkék: nyafi

A bejegyzés trackback címe:

https://laurendilla.blog.hu/api/trackback/id/tr32748873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bruercsi · http://szepnapot.blogspot.com/ 2008.11.04. 11:23:54

Szép is a nagy család!!! ;)
Tavasszal majd -ha hamarabb nem - biztos jól összebarátkoznak a cicusok!! Ők is jobb szeretnek társsal élni...
süti beállítások módosítása