KREATIV

Magamról: szívesen alkotok, legyen szó bármiről: akár textilfestésről, varrásról, foltvarrásról, kavicsfestésről, lekvár főzésről, vagy környezettudatos csomagolásról. Szóba jöhet még külön programként egy kis festék, sütés-főzés, mézeskalács készítés, újdonságok kipróbálása, kirándulás, és persze ötletbörze. Ez itt egy kreatív blog, hobbijaim bemutatása, leírások, ötletek, tippek és persze képek :) Ha bármi megtetszik a blogon és szeretnél magadnak egyet belőle vagy írnál nekem akkor erre a címre tedd! laurendilla@gmail.com

Laurendilla

laurendilla_ekszer_logo.jpg

Témakörök

Címkefelhő

Látogatóim

Kinek-mit? Ajándékötletek Karácsonyra 1.Dínótojás és megszerzésének története

2008.11.10. 14:32 :: Laurendilla

Szombaton minikirándultunk és Győrbe vezetett az utunk. Párom egyik kereskedő partnerét látogattuk meg - persze nem tárgyalás miatt (elkerülhetetlen de persze az is lett egy picit) hanem csak úúúúgy. Sokat mesélt már nekem Tibiékről és a kereskedésről, no meg a fantasztikus bemutató kertről, és többször is ígéretet tett arra, hogy egyszer elmegyünk és megnézzük. Nos, ez az egyszer most szombaton érkezett el.

Reggel 8.30-kor indultunk a szürke felhős Csudapestről. Útközben még örömködtem is amikor Bábolna magasságában kisütött a nap, de ez korai öröm volt, mert mire elértük a Győr-Centrum lehajtót, már szakadt az eső és a hőmérséklet is visszaesett 11 fokra. Természetesen sem kardigán, sem kabát nem volt nálunk, sőt az autóban lévő esernyőt is elajándékozta Párom előző nap. Pufff... mindegy majd csak eláll. :((( Sajnos nem állt el. Pedig nem csak a Kő Design kereskedést terveztük uticélul. A közelben lévő multik parkolójában egész napos program, és sörsátor, mazsorettek, bemutatók, ének-zene-mulatság, koncertek estére és még tűzijáték is szerepelt a programfüzetben. Ezek többsége elmaradt a szakadó eső miatt.

Nos, azt hiszem nem is ez a lényeg, hanem az, hogy Tibitől és kedves családjától kaptam egy dínótojást. Persze csak én hívom így, de mindjárt mutatok képet és mindenki megérti miért. Kültéri világító dísz. Egy nagyobb gyertya vagy mécses tehető a közepébe és ezzel  a barátságos fénnyel melengeti a körülötte lévő kertet. Nálunk most a nappaliban kapott helyet, mert télre azt hiszem már nem fogom kitenni, báááár... lehet hogy Karácsonykor, még nem tudom. 50cm magas és a csillagokat leszámítva pont olyan mint egy őskövület, egy dínótojás.

*****

Egyébként tipikusan jó ajándék azoknak akik imádják a kertet, vagy szeretnének kertet de csak egy hangulatos kis teraszuk, balkonjuk van. Egyszerű és mutatós ajándék mindenki örül neki, legyen akár fiatal szerelmes pár, vagy idősebb házaspár, anyós vagy keresztanya, de a barátnőnket is meglephetjük vele. A csomagolása nagyon egyszerűen bohokásan megoldható csak egy nagy méretű csomagoló papír vagy inkább az a fényes, műanyagos gyűrhető csomagoló anyag kell hozzá, egy masni a tetejére és pont olyan lesz mint egy hatalmas bon-bon. Csak átadáskor szóljunk hogy súlya van! :)))

*****

íme két kép, egy felkapcsolt villanynál és egy a saját fényében:

Szólj hozzá!

Címkék: karácsony ajándék

A bejegyzés trackback címe:

https://laurendilla.blog.hu/api/trackback/id/tr37761509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása