KREATIV

Magamról: szívesen alkotok, legyen szó bármiről: akár textilfestésről, varrásról, foltvarrásról, kavicsfestésről, lekvár főzésről, vagy környezettudatos csomagolásról. Szóba jöhet még külön programként egy kis festék, sütés-főzés, mézeskalács készítés, újdonságok kipróbálása, kirándulás, és persze ötletbörze. Ez itt egy kreatív blog, hobbijaim bemutatása, leírások, ötletek, tippek és persze képek :) Ha bármi megtetszik a blogon és szeretnél magadnak egyet belőle vagy írnál nekem akkor erre a címre tedd! laurendilla@gmail.com

Laurendilla

laurendilla_ekszer_logo.jpg

Témakörök

Címkefelhő

Látogatóim

Xpandaprint 2.0

2008.11.25. 11:40 :: Laurendilla

Nos, azt hittem hogy már feladhatom azoknak a daraboknak a felhasználását, amiről már korábban írtam, hogy teljes száradás után nem puffadtak fel. Véletlenül vasalás közben tört rám az isteni szikra, azaz a felismerés. A hőlégfúvóval ugyanis tényleg nem történt semmi de a gőzölős vasaló csodát tett. Egy kissebb anyagdarab rátapadt egy kimosott konyharuhára, (Az asztalra pakoltam - ahol éppen a varrós cucc is elöl volt) és leterítettem vasaláshoz. Aztán miután megfordítottam láttam, hogy egy felpuffadt pillangós anyagdarab is van rajta. :))))))))))))) TATATATAAAAAA, remek!! Azonnal kerestem egy másikat is és nem túl forró vasalóval és kicsi gőzzel életre keltettem az összeset.

De nem csak a pillangók lettek készen. Van még egy olivás és egy rózsás is amit Katafa útmutatása szerint fehér anyagra domborítottam és ezt most utólag festettem be. A felpuffadt xpandaprint is befestődött egy kicsit de legalább nem olyan vadul ordítva ugrik ki a festett anyag közepén. Egyenlőre még nem tudom mi lesz belőlük, de ami késik az még nem ment el.

 

2 komment

Címkék: kreatív

A bejegyzés trackback címe:

https://laurendilla.blog.hu/api/trackback/id/tr55787455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Évi voltam 2008.11.25. 13:24:28

Ó, ez nagyon jó lett! Szóval akkor festhető... kösz a tesztelést! A vasalós ötlet is jól jön, asszem, nekem is marad ki fúvaltan darabom.
Mindkettő nagyon jó. Lehet, hogy mégis szandálprintelek én is még valamit? :D

Polyák Ildi 2008.11.25. 15:00:59

Az anyagok is jók- Évi "szandálprintje" meg különösen. Amúgy etimológice - az Xpanda az ugyanaz, mint az expander, csak azt húzogatják - már, akik húzogatják.
süti beállítások módosítása