KREATIV

Magamról: szívesen alkotok, legyen szó bármiről: akár textilfestésről, varrásról, foltvarrásról, kavicsfestésről, lekvár főzésről, vagy környezettudatos csomagolásról. Szóba jöhet még külön programként egy kis festék, sütés-főzés, mézeskalács készítés, újdonságok kipróbálása, kirándulás, és persze ötletbörze. Ez itt egy kreatív blog, hobbijaim bemutatása, leírások, ötletek, tippek és persze képek :) Ha bármi megtetszik a blogon és szeretnél magadnak egyet belőle vagy írnál nekem akkor erre a címre tedd! laurendilla@gmail.com

Laurendilla

laurendilla_ekszer_logo.jpg

Témakörök

Címkefelhő

Látogatóim

Elkeltem... avagy meglepetéssel kezdődik az év

2009.01.06. 14:02 :: Laurendilla

Kedveseim!  Olyan gyorsan történt az egész, hogy még nem volt időm mindenkit felhívni és értesíteni - ezért elnézést azoktól akik a "sajtóból" tudják meg, vagyis itt neten a blogomban olvassák a NAGY hírt. A romantikus történetet kedvelőknek leírom röviden a lánykérést, aki ezen vonalon kevésbé érintett az ugorja át a következő bekezdést. :))

Párom, tegnap előtt, éjszakába nyúló beszélgetés közben mellém kuporodott és alaposan kibeszéltük az együtt eltöltött 2,5 évet. Az összeköltözésünket, a találkozásunkat (ami szerelmes regénybe illő - már-már kicsit hihetetlen történet, mégis igaz - talán majd egy másik alkalommal azt is elmesélem) az együtt töltött nyaralásokat, vicces történéseket. Aztán szóba került a közeljövő, meg a távolabbi is :) ami alapján arra "jutott" hogy  nagy az egyetértés, nagy a szerelem/szeretet és harmonikus a kapcsolatunk érdemes volna ezt hivatalossá és külvilág felé egyértelművé tenni. Aztán a spejzben kotorászott valamit, majd visszarobogott hozzám a nappaliba letérdelt és egy kulcskarikával megkérte a kezem. 

Tegnap persze egy virágcsokor kíséretében kaptam egy igazit is. Csodás fehérarany karikagyűrű egy brill kővel, mivel nincs külön eljegyzési gyűrűm ez 2in1. Sőőőt már az esküvő időpontja is megvan 2009.05.09. szóval ne lepődjön meg senki, hogy kimaradt a forródrótból, nincs egyedül. Még meghívók sincsenek. Minden folyamatban van - a teendők és intézendők listája pedig nem rövid... szerencsére jan. 16-17-18 Esküvő Kiállítás lesz a Kongresszusi Központban (egy kis ingyenreklám) és ott mindent "beszerezhetünk" ami csak a ceremóniához, vagy az előkészületekhez szükséges... micsoda véletlen (?) :)))

A képek szokás szerint valami miatt (itt most éppen azért mert úgy csillog-villog a kő a gyűrűben, illetve a felület mikrobarázdált és plusz még van benne egy vésett vonal is, hogy megőrül tőle a kis fotómasinám) most sem tökéletesek, de azért a lényeg látszik:

 

6 komment

Címkék: ajándék eljegyzés

A bejegyzés trackback címe:

https://laurendilla.blog.hu/api/trackback/id/tr51861379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Silerika 2009.01.06. 15:07:20

Úgy látom elsőként gratulálhatok. Ez aztán a meglepetés. Legyetek nagyon boldogok. A gyűrű valóban csillog-villog ám. üdv.

Zserbózombi 2009.01.06. 18:56:16

Ismeretlenül is sok boldogságot kívánok!

(egy régi, de hallgatag olvasód)

KicsiKató 2009.01.06. 19:15:13

Drága Lau!!

Nagyon sok boldogságot, kitartást a sok-sok tennivalóhoz!!

lomaquilt 2009.01.06. 20:26:58

Gratulálok! Nekem kicsit furcsa volt mindig az összeköltözés az esküvő előtt (aztán én is egy évig éltem együtt a férjemmel mielőtt összeházasodtunk!) de szerintem igenis kell, mert csak igy lehet igazán egymást megismerni. Szóval gratulálok!

Laurendilla · http://laurendilla.blog.hu/ 2009.01.07. 08:21:22

Mindenkinek köszönöm :) a jókívánságokat.

KerGe 2009.03.19. 13:55:49

Húha, gratulálok. :)))
süti beállítások módosítása