KREATIV

Magamról: szívesen alkotok, legyen szó bármiről: akár textilfestésről, varrásról, foltvarrásról, kavicsfestésről, lekvár főzésről, vagy környezettudatos csomagolásról. Szóba jöhet még külön programként egy kis festék, sütés-főzés, mézeskalács készítés, újdonságok kipróbálása, kirándulás, és persze ötletbörze. Ez itt egy kreatív blog, hobbijaim bemutatása, leírások, ötletek, tippek és persze képek :) Ha bármi megtetszik a blogon és szeretnél magadnak egyet belőle vagy írnál nekem akkor erre a címre tedd! laurendilla@gmail.com

Laurendilla

laurendilla_ekszer_logo.jpg

Témakörök

Címkefelhő

Látogatóim

(M)Ilyen vagyok?

2009.01.19. 14:00 :: Laurendilla

Egy önismereti játékra hívott minket Katafa nem is kell mást tennem csak megvarrnom magam :)))) vagy kötnöm, ragasztanom, fércelnem, applikálnom, pancsingolnom, stb. stb. stb.

A játék lényege a következő:
1. A résztvevők készítenek egy patchwork/quilt önarcképet, ami NEM realista, hanem inkább humoros, tipikus vonásokat felerősítő, karikatúra jellegű.
2. A munka összkerülete 100-120 cm legyen. Három rétegből álljon, de a textilen kívül más anyag is felhasználható.
3. Bárki részt vehet, olyanok is, akiknek ma még nincs blogjuk, de megígérik, hogy addigra nyitnak egyet. Jelentkezni 2009. január 20-ig lehet a bejegyzéshez írt megjegyzésben lehet.
4. Ezt követően Ahama tavalyi Karácsonyi húzogatós játékához hasonlóan kisorsoljuk, hogy ki kinek küldi meg április 10-ig az önarcképét. Ezen a napon a résztvevők a saját blogjukra is felteszik az elkészített önarcképüket, némi művészi magyarázattal ellátva.


Szólj hozzá!

Címkék: játék

A bejegyzés trackback címe:

https://laurendilla.blog.hu/api/trackback/id/tr14888424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása