KREATIV

Magamról: szívesen alkotok, legyen szó bármiről: akár textilfestésről, varrásról, foltvarrásról, kavicsfestésről, lekvár főzésről, vagy környezettudatos csomagolásról. Szóba jöhet még külön programként egy kis festék, sütés-főzés, mézeskalács készítés, újdonságok kipróbálása, kirándulás, és persze ötletbörze. Ez itt egy kreatív blog, hobbijaim bemutatása, leírások, ötletek, tippek és persze képek :) Ha bármi megtetszik a blogon és szeretnél magadnak egyet belőle vagy írnál nekem akkor erre a címre tedd! laurendilla@gmail.com

Laurendilla

laurendilla_ekszer_logo.jpg

Témakörök

Címkefelhő

Látogatóim

Időutazás

2009.05.24. 20:53 :: Laurendilla

Akkor most három hetet visszaugrok :)) persze egyenlőre még a két hét nászút utáni mosás kellős közepén vagyok, és majd időrendben arról is mesélek, meg persze jönnek az esküvői fotók is ha végre lesz tiz szabad percem lebutítani őket mert a fotósunki profi munkát végzett és akár óriásplakátot is lehetne nyomtatni a képeinkből :)) erre azért nem készülünk, meg most jelenleg még cseresznyét kell elraknom, amit délután szedtem Apánál... de hogy ne kapkodjak csak sorjában.... először is vissza az esküvőhöz... még egy-két nap türelmet és gőzerővel itt vagyok :)

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://laurendilla.blog.hu/api/trackback/id/tr771141297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

juhizs 2009.05.25. 00:09:35

Isten hozott újra itthon!
Légy boldog a "szürke" hétköznapokban is :-)

Évi voltam 2009.05.25. 17:41:51

Háááát... nem tudom, hogy fogom kibírni ezt a pár napot... :)))

juhizs 2009.05.26. 08:47:27

Nekem a 3. fotó a kedvencem, olyan, mintha egy filmből lenne :-)
és a hetediktől is elolvadok... aztán meg a csokor, meg a kéz... na... nehéz a választás...
fotókat kérünk szépen még, MÉG :-)

Laurendilla · http://laurendilla.blog.hu/ 2009.05.26. 13:54:42

Juhizs!

Bevallom nekem is a 7. kép az egyik nagy kedvencem mert az olyan természetes nevetés - a fotós egy aranyos viccet mondott, mert azt szerettük volna ha vannak spontán képek is nem csak a beállított "szigor" típusúak... és hamarosan kreálok egy Picasa albumot ahol bárki megnézheti az 1500 képből válogatott legjobb 500-at.
süti beállítások módosítása