KREATIV

Magamról: szívesen alkotok, legyen szó bármiről: akár textilfestésről, varrásról, foltvarrásról, kavicsfestésről, lekvár főzésről, vagy környezettudatos csomagolásról. Szóba jöhet még külön programként egy kis festék, sütés-főzés, mézeskalács készítés, újdonságok kipróbálása, kirándulás, és persze ötletbörze. Ez itt egy kreatív blog, hobbijaim bemutatása, leírások, ötletek, tippek és persze képek :) Ha bármi megtetszik a blogon és szeretnél magadnak egyet belőle vagy írnál nekem akkor erre a címre tedd! laurendilla@gmail.com

Laurendilla

laurendilla_ekszer_logo.jpg

Témakörök

Címkefelhő

Látogatóim

Karácsonyi előkészületek 3.

2012.11.13. 10:37 :: Laurendilla

Már tényleg csak napok kérdése és egy igazi kis izgő-mozgó Kisfickóval bővül a család. Én már nagyon-nagyon várom - mivel éjjelente már tényleg csak egy-egy órácskát tudok aludni. KicsiLau a nagytesó is izgatottan várja Roni érkezését.

Addig is egy kis apróság a karácsonyi hangulat megteremtéséhez. A bárhová akasztható papír girland. Lehet ünnepélyes fehér, vagy akár mintás, színes, pöttyös, csíkos - kinek milyen színbe öltözik most ünnepekre a lakása. A kivitelezés nagyon egyszerű, csak ki kell nyomtatni a sablonokat - ha a nyomtató bírja, kartonra nyomtatva sokkal tartósabb és sokkal szebb is. Aztán sima lyukasztó gép, vagy mintalyukasztó segítségével egy kis nyílás a befűzendő selyem szalagnak és már készen is van. Természetesen, bármilyen karácsonyi mintával elkészíthető.

SŐT! Ha nincs kéznél a nyomtatónk, vagy éppen nem szereti a kartonokat szabad kézzel is rajzolhatunk formákat, vagy a karácsonyi sütemény kiszúrókat is körbe rajzolhatjuk és ollóval kivágva is tökéletesek lesznek a díszek. Az ÖTLET nem az enyém, de pofonegyszerű, mutatós, gyorsan elkészíthető és sokféleképpen felhasználható :)))

karacsonyi girland.jpgkaracsonyi girland2.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: kreatív karácsony

A bejegyzés trackback címe:

https://laurendilla.blog.hu/api/trackback/id/tr524904767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása