KREATIV

Magamról: szívesen alkotok, legyen szó bármiről: akár textilfestésről, varrásról, foltvarrásról, kavicsfestésről, lekvár főzésről, vagy környezettudatos csomagolásról. Szóba jöhet még külön programként egy kis festék, sütés-főzés, mézeskalács készítés, újdonságok kipróbálása, kirándulás, és persze ötletbörze. Ez itt egy kreatív blog, hobbijaim bemutatása, leírások, ötletek, tippek és persze képek :) Ha bármi megtetszik a blogon és szeretnél magadnak egyet belőle vagy írnál nekem akkor erre a címre tedd! laurendilla@gmail.com

Laurendilla

laurendilla_ekszer_logo.jpg

Témakörök

Címkefelhő

Látogatóim

Táskadesign - Orla Kiely

2014.03.11. 08:59 :: Laurendilla

Orla ír divattervező aki Londonban él, ott dolgozik és csodás táskákat alkot. Nem csak táskákat, hanem konyhai kiegészítőket is, illetve ruhákat, lakáskiegészítőket. A google- oldalán jött szembe velem ez a táska:

orla taska.JPG

és akkor még nem tudtam, hogy ez az ő terve alapján készült. Kutakodni kezdtem, és rátaláltam. Van hivatalos honlapja is, ahol meg is lehet vásárolni a szépséges cuccokat. Bár az áruk nem túl barátságos - én pl. sosem adnék egy táskáért 368 angol fontot, vagyis cirka 138 ezer forintot. Persze ennél vannak jóval olcsóbb táskák és ruhák is, de az azért mutat valamit hogy a Harrods-ban bármikor megvehetjük őket.

Az viszont kétségtelen, hogy ez a színes leveles minta valami csoda. A maga egyszerűségével, egyéniségével és tökéletességével levett a lábamról. Majd ha nagy leszek, és nyerek a lottón (talán kéne is egyet vennem...) akkor azt hiszem mégiscsak veszek magamnak egy ilyet. :)) Addig meg nézegetem a folyton megújuló választékot...

Szólj hozzá!

Címkék: infó

A bejegyzés trackback címe:

https://laurendilla.blog.hu/api/trackback/id/tr205853692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása