KREATIV

Magamról: szívesen alkotok, legyen szó bármiről: akár textilfestésről, varrásról, foltvarrásról, kavicsfestésről, lekvár főzésről, vagy környezettudatos csomagolásról. Szóba jöhet még külön programként egy kis festék, sütés-főzés, mézeskalács készítés, újdonságok kipróbálása, kirándulás, és persze ötletbörze. Ez itt egy kreatív blog, hobbijaim bemutatása, leírások, ötletek, tippek és persze képek :) Ha bármi megtetszik a blogon és szeretnél magadnak egyet belőle vagy írnál nekem akkor erre a címre tedd! laurendilla@gmail.com

Laurendilla

laurendilla_ekszer_logo.jpg

Témakörök

Címkefelhő

Látogatóim

Varrógép 2.

2008.07.29. 13:25 :: Laurendilla

Változnak a szelek! Nem is gondoltam volna, hogy pár nap leforgása alatt megváltozik a véleményem a kiszemelt "áldozatról". Pedig igy lett. A kedvenc kötés-folt-varrás-szövés-hobby topikomon nagy felbuzdulást keltett, hogy Veritas tipusú gépet árulnak a Lidl-ekben, 40 ezerért, ami tulajdonképpen néhány apróságot kivéve szinte egy az egyben megegyezik a Pfaff Smart 200c-vel. Nos, gondoltam ennek utána kell járnom. Nem kis meglepetésemre tényleg csak minimális dolgok a különbségek, pl. Veritasnak nincs kemény doboza, és a varrás sebességét nem lehet külön 3 fokozatban állitani. Sebaj, ahogy a lányok is irták majd odafigyel az ember a pedálra, és állitja ő maga a sebességet - mint eddig is. Dizájnban különbözik még egy kicsit Pfaff féle gép, de szinte minimális. Azt hiszem jó vásárt csináltam. Igaz, hogy a harmaidik Lidl-ben kaptam csak, mert úgy látszik nagyon kapós és persze taxit kellett hivnom, hogy valahogyan hazaszállitsam, de maximálisan megérte. Természetesen nem is birtam magammal, amint hazaértem ki is bontottam, befűztem és már neki is láttam a próbavarrásnak, ami persze az öltésmintákkal kezdődött. Úgy látszik márkahű maradtam :))) mert egy majdnem tini korú Veritas után egy vadiúj, modern, LCD kijelzős, programozható, öltésarzenált birtokló Veritasom lett. És ime "Ő" munka közben:

4 komment

Címkék: varrógép

A bejegyzés trackback címe:

https://laurendilla.blog.hu/api/trackback/id/tr90590942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mamis · http://sk69.blogspot.com 2008.07.29. 13:55:58

Üdv a "Veritas"-osok táborában.Engem is meglepett a férjem egy ilyen géppel.Nagyon szupi,és kívánom,hogy jó sokszor tudd használni.

Laurendilla · http://laurendilla.blog.hu/ 2008.07.29. 14:49:07

Csak nem Istvánnak hivják a Kedves Urad? :)) mert akkor azt hiszem a topikról már ismerem egy kicsit. Én is kivánok neked hasznos és haszontalan szépséges alkotásokat!

mamis · http://sk69.blogspot.com 2008.07.29. 15:12:59

Nem,az én uram az nem István!De azért Ő is tud meglepiket okozni.Amúgy olvastam,olvasom nap mint nap, a fórumot.Kíváncsivagyok én is az "istván" újbóli bejelentkezésére.
süti beállítások módosítása