KREATIV

Magamról: szívesen alkotok, legyen szó bármiről: akár textilfestésről, varrásról, foltvarrásról, kavicsfestésről, lekvár főzésről, vagy környezettudatos csomagolásról. Szóba jöhet még külön programként egy kis festék, sütés-főzés, mézeskalács készítés, újdonságok kipróbálása, kirándulás, és persze ötletbörze. Ez itt egy kreatív blog, hobbijaim bemutatása, leírások, ötletek, tippek és persze képek :) Ha bármi megtetszik a blogon és szeretnél magadnak egyet belőle vagy írnál nekem akkor erre a címre tedd! laurendilla@gmail.com

Laurendilla

laurendilla_ekszer_logo.jpg

Témakörök

Címkefelhő

Látogatóim

Jótékonyság

2008.08.01. 10:53 :: Laurendilla

Csatlakoztam egy jótékonysági felhiváshoz. Ez a Szeretetvarázs. 3-18 éves gyerekeknek készülnek ajándékok, játékok használati tárgyak és mind, kézműves, foltvarró, szorgos kezű anyuka és nagymama, krativ alkotó-blogoló kezéből kerül ki. Először majd egy kiállitást szerveznek aztán eljuttatják a Dévai Szent Ferenc Alapitvány Gyermekotthonai részére. Megható kezdeményezés ez, hogy nem pénzt kérnek, hanem kreativ segitséget, hogy a gyerekek otthonosabban érezzék magukat, teritőket, párnákat, falvédőt stb. Illetve hogy még több örömük legyen játékokat, ajándékokat, használati tárgyakat kértek a szervezők a résztvevőktől. De nincs semmi kötelező elkészitendő, mindenki azt készit amibe a legtöbb szeretetét tudja varrni, himezni, kötni, stb. Amit szivvel készit. Sőt Zsuzsánál akár textilek vagy kivvarható, himezhető szettek is kérhetőek, amiből aztán kreativ alkotások születnek. Ha többet szeretnél tudni erről az EMBERI kezdeményezésről, kattints az oldaldobozban lévő képre. Köszönöm!

Szólj hozzá!

Címkék: varrás jótékony szeretetvarázs

A bejegyzés trackback címe:

https://laurendilla.blog.hu/api/trackback/id/tr59595714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása