KREATIV

Magamról: szívesen alkotok, legyen szó bármiről: akár textilfestésről, varrásról, foltvarrásról, kavicsfestésről, lekvár főzésről, vagy környezettudatos csomagolásról. Szóba jöhet még külön programként egy kis festék, sütés-főzés, mézeskalács készítés, újdonságok kipróbálása, kirándulás, és persze ötletbörze. Ez itt egy kreatív blog, hobbijaim bemutatása, leírások, ötletek, tippek és persze képek :) Ha bármi megtetszik a blogon és szeretnél magadnak egyet belőle vagy írnál nekem akkor erre a címre tedd! laurendilla@gmail.com

Laurendilla

laurendilla_ekszer_logo.jpg

Témakörök

Címkefelhő

Látogatóim

Újra itt

2009.02.03. 12:12 :: Laurendilla

Nos, a víruson túl vagyok... meg Foltoska is hazajött :)) de van hogy napokra eltűnik (egyébként Nyafi és Folti is lánycica - csak Nyafi már ivartalanított) öööö, most elég nagy az elhavazás mert másfél hetet nem voltam és feltorlódott a munka rendesen, sőt szegény titkárság vezetőnk is lebetegedett (asszem ugyanaz a vírusos, hányós-hasmenéses-lázas ami nekem volt) és őt is helyettesítem. Ezért van némi fennforgás, beleértve azt is hogy ÁSZ-os ellenőrzés van az Irodában :((((( de azért kattognak a fogaskereke.

Esküvővel kapcsolatban is haladok, vőfély megvan, zenekar megvan, sőőőt a Tisztelendő Atyát is beszerveztük - azaz kiszerveztük, hogy helyszínre jöjjön majd. Igy nem nekünk kell a 70 embert rántgatni 15km-re Albertirsára a templomba, hanem a Tiszi jön ki Lajosmizsére a Tanyára :) hát igen, ilyenek ezek a modern, fiatal Papok - itt is köszönöm Neki!!

Menyecske ruhám még nincs, de talán az is meglesz ezen a héten. És a meghívokat, ültetőkártyákat, menükártyát, asztali menü verses kártyát, is megcsinálom a hétvégén. Megjött ugyanis a csodás fotókarton, az embossing sett, és a szaténszalag amit a Winkler iskolaszertől rendeltem (egy kis ingyenreklám) és villám sebességgel érkezett meg.

Aztán amint majd készen leszek valamivel, mutatom... addig is Mindenkinek szép hetet kívánok

Szólj hozzá!

Címkék: lagzi

A bejegyzés trackback címe:

https://laurendilla.blog.hu/api/trackback/id/tr89919988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása