KREATIV

Magamról: szívesen alkotok, legyen szó bármiről: akár textilfestésről, varrásról, foltvarrásról, kavicsfestésről, lekvár főzésről, vagy környezettudatos csomagolásról. Szóba jöhet még külön programként egy kis festék, sütés-főzés, mézeskalács készítés, újdonságok kipróbálása, kirándulás, és persze ötletbörze. Ez itt egy kreatív blog, hobbijaim bemutatása, leírások, ötletek, tippek és persze képek :) Ha bármi megtetszik a blogon és szeretnél magadnak egyet belőle vagy írnál nekem akkor erre a címre tedd! laurendilla@gmail.com

Laurendilla

laurendilla_ekszer_logo.jpg

Témakörök

Címkefelhő

Látogatóim

RESTART

2015.07.24. 10:15 :: Laurendilla

Egyszer volt hol nem volt... amikor még sokkal jobban ráértem a bloggal foglalkozni. Aztán a két gyerkőc és egyéb mindennapi (és nem mindennapi) teendők mellett egy kicsit (?) háttérbe került a blogom. Pedig az alkotás folyamata nem szűnt meg. Készültek mindenféle csodás finomságok, további kenyerek, muffinok, torták. Aztán készültek varrott alkotások is - a gyerekekkel pedig rajzoltunk, festettünk, gyurma hegyeket fogyasztottunk el, legóztunk, pizzát sütöttünk és sok-sok mézeskalácsot. A díszítést ugyan még gyakorolniuk kell de elég lelkesek ahhoz hogy idén legalább egy adagot befejezzenek majd. 

Közben lett egy új szakmám is :) tanultam, izgultam - sikeresen levizsgáztam. Most épp a szárnyim bontogatom az "új világban". És, ha minden jól megy, újra tudok időt szakítani egy-egy rövid felvillanásra. :)

atjaro2.JPG

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb

A bejegyzés trackback címe:

https://laurendilla.blog.hu/api/trackback/id/tr397651378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása