KREATIV

Magamról: szívesen alkotok, legyen szó bármiről: akár textilfestésről, varrásról, foltvarrásról, kavicsfestésről, lekvár főzésről, vagy környezettudatos csomagolásról. Szóba jöhet még külön programként egy kis festék, sütés-főzés, mézeskalács készítés, újdonságok kipróbálása, kirándulás, és persze ötletbörze. Ez itt egy kreatív blog, hobbijaim bemutatása, leírások, ötletek, tippek és persze képek :) Ha bármi megtetszik a blogon és szeretnél magadnak egyet belőle vagy írnál nekem akkor erre a címre tedd! laurendilla@gmail.com

Laurendilla

laurendilla_ekszer_logo.jpg

Témakörök

Címkefelhő

Látogatóim

Rend - avagy a pakolás művészete

2016.01.18. 11:41 :: Laurendilla

Hát igen, rám férne már egy naaaagy átrendezés, átpakolás, szelektálás és valószínűleg egy nagy méretű kuka is amibe a felesleges dolgokat egyből ki lehetne tenni az utcára, hogy csütörtökön a szemetesek el is vigyék. 

Na igen ám, mondani nagyon könnyű. Megtenni vagy inkább hozzá fogni kicsit nehezebb... épp ezért először is inspirálódóm a Pinteresten és összeraktam egy válogatós, szelektálós, ötletekkel teli mappát. ITT meg is nézheti az aki velem együtt még, csak felkészül a pakolásra.

Egyébként a hűtő volt a gyújtó pont, ott akarok inkább átlátható rendet, nem csak a bedobált vegyes cuccokat. Annak ugyanis többször volt már a vége a még fel nem használt (pedig de jó lett volna ha tudom hogy ott van) étel, alapanyag kidobása. Szóval a mappában sok a hűtős rendrakós kép - és bár a  mi hűtőnk nem ekkora és nincs is így telepakolva (full extrás, gourman cuccokkal) DE azért nem árt ha átlátjuk milyen kaják vannak benne. Kedvencem az EAT ME FIRST! doboz, amiben tényleg azok a hűtve tárolandó ételek vannak amiknek a szavatossági ideje napokon belül lejár, vagy a bontott csomagolású élelmiszerek, tehát nem lehet hetekig halogatni az elfogyasztásukat. 

Amint a saját hűtőnkkel készen vagyok lesz majd előtte/utána fotó.... addig is érdemes szétnézni:

organize.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb egészség szelektív környezettudatos

A bejegyzés trackback címe:

https://laurendilla.blog.hu/api/trackback/id/tr358282668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása