El is felejtettem megmutatni, hogy idén az adventi koszorúnk is mézeskalácsból készült. A receptből ki lehet hagyni a puffasztó anyagot és akkor egyáltalán nem deformálódik - mondjuk akkor nem is olyan finom. Ha nem bánjuk, hogy egy kicsit "elmásznak" a szélek és itt-ott egy kicsit púpos is lehet (főleg ha nem egyenletesre van kinyújtva) akkor igazi rusztikus adventi koszorút készíthetünk. Az ünnep elmúltával pedig akár meg is ehető. A mécseseket is a mézeskalács ízvilágához választottam, fahéj illatúak :) bár viszonylag gyorsan leégnek. De semmi gond, lehet másikat tenni akár minden héten.
Mézeskalács adventi koszorú
2013.12.03. 12:53 :: Laurendilla
Szólj hozzá!
Címkék: karácsony mézeskalács
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.